Fredag!

Hej.
Frida kom hit vid 5 tiden igår och vi började med maten runt 6-7 tiden. Vi gjorde en super god tacopaj. Sen kollade vi på tv och Nicole och Henrik kom förbi en sväng. Vi somnade kl 3 och vaknade 20 i 11 idag!
Frida åkte för någon timme sen och internet och telefon har precis börjat fungera, måste vart nå fel någonstans!
ikväll kl 6 ska jag och Anders åka och hömta pappa vid bussen sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Min jacka och mina ringar kom igår, jackan var mycket finare i verkligheten så jag är super nöjd!
KISS



Onsdag.

Hej.
Håller på att dö. Känner panik inombords av allt plugg vi har nu i skolan. 15 st inlämmningar har vi nu inom 2 veckor som ska vara inlämmnade, helt jävla sjukt! Imorgon har vi prov, igår satt jag och pluggade engelska som jag egentligen radan har gjort men måste göra om hela A kursen för att lärarna inte har koll på någonting. Matte pluggar man varje minut man får tid + en massa annat.
Till och med i förra helgen vaknade jag kvart i 7 och trodde att jag skulle till skolan och funderade vem fan det var som låg breve mig fast det var Anders! Ingen orkar med så har mycket plugg, speciellt inte om man redan är skoltrött.
Måste faktiskt sova nu är helt slut i hela kroppen, det får gå som det går imorgon på proven.
En sak som ska bli så jävla roligt, det är att världens bästa Frida ska sova hos mig imorgon natt. Längtar så himla mycket!
KISS


Min älskade bästaste Frida!

Så sexig att jag dör!!!


Har aldrig tyckt att brad pitt vart så speciellt snygg! Men kolla när han spelar Akilles i filmen Troja.
Så jävla sexig så att jag dör.. Kolla in kroppen bara och hans sexiga hår!

Tisdag.

Hej.
Igår kväll kl12 så kom Anders och sa god natt till mig. Stog i hans famn och bara pussades hur länge som helst. Hur underbar är han inte som kommer för att ge mig en god natt puss. Jag blir så kär!
Om 20 min så ska jag och pappa hämta upp Jossan för att sedan åka till skolan på föreldrar möte, vi möter upp hennes mamma där! Får se vad lärarna har att säga.
Längtar tills på torsdag, då kommer Frida hit och sover med mig för min pappa åker bort! Precis som förut när pappa skulle på kurs så kom alltid Frida hit och sov med mig, vi kommer ha det så mysigt!
Nu ska jag kolla på 102 dalmatiner som går på 4 till vi ska åka.
KISS



Måndag.

Hej.
Hade en lektion i skolan också gick vi och åt tacos. Sen skulle vi jobba me projekt arbetet så jag och Ellen åkte hem för att göra det. När jag kom hem så åt jag nudlar sen somnade jag som en stock i sängen. Men ska snart gå upp och göra i klar min plan på projekt arbetet!
Kl 20.00 så ska jag kolla på ensam mamma söker och sen ska jag kika på svenska Hollywoodfruar. Innan det ska jag försöka hinna med att baka äppelmuffins!
KISS

Jag och Anders i fredags när vi spelade ett spel!

Lördag.

Hej.
Åt kebabrulle med pappa för en och en halv timme sen ungefär.
Har snart beställt en pälsjacka och två ringar, blev en leopard pälsjacka istället för en annan som jag först hade tänkt mig. Pappa tyckte att leoparden var finast så då tog jag den!
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, pappa ska snart bort så då blir jag ensam. Blir nog bara att kika på film och käka chips eller något!
KISS



Lördag.

Hej.
Gårdagen var väldigt trevlig med god mat, spel och trevligt sällskap! Vi var ju som sagt hos Ellen med Daniel och åt mat och spelade spel och kikade på film!
Idag så har jag och Anders varit i Valbo men Moa, Danne och Melvin och shoppat lite. Efter Valbo så åkte jag till Karisma spa där Ellen jobbar och var med henne där tills hon stängde sen gick fick vi skjuts hem till mig. Hon åkte för ett tag sen.
Snart kommer pappa hem med kebabrulle och sen ska jag träffa bästa Frida!
KISS




Torsdag.

Hej.
Tråkig blogg utan bilder och inlägg. Men har inte orkat blogga någonting! Har bara en massa plugg i huvudet osv.
I tisdags så började vi sminka i skolan. Vart faktiskt rätt nöjd med mina två sminkningar som jag gjorde!
I onsdags så fick jag och Josefin åka till Gävle praktiska och sminka varandra för att visa syosarna vad vi håller på med i skolan. Och igår efter skolan så åkte jag hem till mormor med mamma, vi gick ut och plockade svamp. Hittade en massa kantareller som jag har smörstekt idag! Har även gjort in första köttfärsås denna vecka, den vart super god!!
Imorgon kväll så ska jag och Anders hem till Ellen. Vi är bjudna på mat och spel kväll, super mysigt!
Nu ska jag kolla på film och sen sova.
KISS



Måndag!

Hej.
Har varit hos mormor hela dagen efter skolan. Vi åt mat och kollade på tv! Jätte mysigt måste jag då säga.
Imorgon är det skola och vi ska börja med Make up, jag är så lycklig för det!!! Efter skolan ska jag träffa Anders. Det blir en bra dag imorgon känner jag på mig.
Nu ska jag kolla på pelle svanslös och försöka få tag på min pojkvän som aldrig svarar när man ringer.
KISS



Måndag!

Hej.
Sitter i skolan nu med Ellen. Vi har haft matte och elevråd och nu håller vi på med projekt arbete, jag ska skriva någonting om smink men vet inte riktigt vad!
Ska hem till mormor efter skolan och träffa henne och mamma, mys!
KISS

Söndag!

Hej.
Gårdagen var händelserik och väldigt rolig!
Ellen kom till mig vid 3-4 tiden eller något. Jag städade och donade medas hon låg i min säng. Sen kom Anders och vi duschade. Sen kom Jossan hit och då började vi fixa oss och laga mat. Sen kom det lite folk och mer och mer. Vi dansade och hade jävligt roligt!
vid 2 tiden gick jag mot stan i hopp om att Anders skulle svara i telefon och vi kunde gå tillsammans hem till mig. Vi möttes på donken och käkade sen fick vi skjuts hem av någon!
Vaknade vid 12 tiden idag så åt vi frukost och sen har vi legat i sängen tills för en halv timme sen och då gick vi och duschade. Nu har Anders åkt och jag pluggar matte och stör mig på att jag har naglack på datorn.
Vi får se vad denna dag har att erbjuda!
KISS



Tisdag.

Hej.
Har inte haft tid eller ork till att blogga dom senaste dagarna. Har varit i skolan som vanligt och int gjort något speciellt så det finns lixom inget att skriva som är läs värt, int ens en ynka bild har jag knäppt..
Var i alla fall i Valbo idag med Anders, följde med han för han skulle köpa en ny dator. Vi åt väen på IKEA!
Sen åkte vi hem till mig coh bakade kladdkakemuffins, ska ta med mig till skolan imorgon så vi har något att mummsa på!
Nu ska jag ringa Anders och sen sova.
KISS



Söndag.

Hej.
Igår så lagade och åt jag mat med pappa. Vi gjorde fläskfilé med potatisklyftor och ädelostsås, jätte gott blev det!
På kvällen så kom Anders och dom och hämtade mig, vi åkte först till affären för att köpa lite ost och keks, chips och dipp och troca. Robin och Johanna kom och vi kollade på film och sen åkte dom hem vid 1 tiden. Vi la oss i sängen och kikade på film.
Idag har vi bara slappat. Vi vaknade 12 och då la vi oss framför tvn och kollade på någon jätte bra film och sen skjutsade han hem mig vid 3 tiden.
Har bakat hallongrottor idag också har jag bara myst framför datorn och kollat på en massa program.
Nu har jag precis duschat och ska snart torka håret och smörja in mig.
KISS



Lördag.


Lördag.

Hej.
Åkte hem till Anders igår och lagade tacos sen till efterrätt åt vi kladdkaka med bär och grädde. Sen åkte vi med jacob till hemma kväll för att hyra film. Vi hyrde Skream 4 och köpte godis. Jag våagde inte kolla någonting på filmen.
Idag gick vi upp kl 11 pappa hämtade oss 12 så åkte vi och köpte saker till våran bil eftersom att den ska säljas. Sen åkte vi och sålde Anders cross, han sålde sin bil igår också så nu har han ingen bil och det suger.
Har lagat och ätit mat med pappa tidigare ikväll och nu siter jag och väntar på att Anders ska komma hem från sin moster.
Blir bara att ta det lugnt ikväll också eftersom att jag fortfarande har ont i magen.
KISS



Fredag.

Hej.
Blev hemma idag också. Har sovit hela dagen, miranda är också här.
Snart ska jag åka hem till Anders och laga tacos med han, mysigt vi ska ha det!
Blir bara att ta det lugnt annars ikväll.
KISS


Haha lite sliten tjej..

Torsdag.

Hej.
Blev hemma från skolan idag pgr av magen och förkyldning, men mest magen!
Har i stort sätt sovit hela dagen. När pappa kom hem så hade han glass med sig, söt som han är.
Får se hur ont jag har imorgon, vill inte vara hemma en dag till nu.
Nu ska jag lägga mig och kika på film och ringa Anders.
KISS



En konstig Tisdag..

Hej.
Asså vilken jäkla dag. Började med att jag vaknade som vanligt och duschade osv. Gick till bussen och åkte till skolan. Satt med Ellen och pratade vid skåpen sen skulle vi byta om och då fick jag plötsligt ont i magen, värken blev värre och värre. Fick sätta mig på en stol men kunde inte slappna av pgr av att magen gjorde så ont, så min lärare, Jossan och Ellen tog in mig i ett behandlingsrum så fick jag lägga mig. Då gjorde det så fruktansvärt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Dom ringde mamma så hon skulle komma, dom ringde pappa men fick inge svar och dom ringde Anders. Till slut så ringde min lärare en ambulans för jag kunde inte stå ut med smärtan, jag grinade , skakade och höll på att spy för att det gjorde så ont.
Mamma kom strax innan ambulansen och satt bredvid mig. När ambulansen kom så fick jag rulle över på bården också börde dom ut mig till ambulansen, där satte dom kanyl i armen och gav min smärtstillande sen åkte vi med blå lysen och väldigt snabb fart in till akuten i Gävle.
I Gävle började dom direkt ta en massa prover också träffade jag olika doktorer och sköterskor, dom kände även på magen osv. Hade vätska i magen, blåsa på äggstocken, tömmer inte blåsan helt, bakåtlutad livmoder och äggstocken sitter precis bredvid livmodern ost för en bit bort. Men inget av det kunde orsaka smärtan. Tillslut när kl var 4 så sa dom att dom inte visste var det var för fel och att jag skulle få åka hem. Men dom misstänker att det är någon sjukdom, kommer inte ihåg vilka dom todde men ska få en tid hos min läkare så ska vi diskutera osv. Åkte i alla fall hem till mamma och kollade på film och vilade. Anders hämtade mig senare på kvällen. Har fortfarande ont men betydligt mindre.
Om jag har ont i natt så blir jag hemma från skolan annars vill jag gå till skolan!
Nu ska jag sova. God natt!
KISS


Vill tacka alla som var så gulliga och "tog" handt om mig i skolan osv, ni är underbara!

Söndag.

Hej.
Gårdagen började med att Ellen kom hit vid 5 tiden, då höll jag på med maten och hon duschade. Sen kom killarna och vi käkade. Sen fixade vi oss och dom åkte och fixade lite saker. Sen fivk jag och Ellen skjuts till Agnes fest vid 8 tiden. Kvällen var helt galet roligt, massa folk och en massa dans! Och hennes present från oss i klassen var helt sjukt bra, en dildo fick hon!
Nu har jag nyss ätit lite mat. Ska strax duscha och sen ta och bege mig till Gävle med Anders för att träffa mamma och Miranda.
KISS



Lördag.

Hej.
Igår gick jag och Anders ut och åt pizza på American pizza place. Åt så jag fick sjukt ont i magen.
Sen Åkte vi hem till han och spelade spel med Moa och Danne. Sen kollade på någon film.
Hade ställt klockan på 10 idag eftersom att älsklingen skulle upp och jobba men han sov vidare till skolan blev halv 11.
Är hemma nu och ska snart åka iväg och handla med pappa. Jag ska ju bjuda Anders, Ellen och Jonas på middag idag! Jag ska laga café de paris gartäng och en god sallad till det. Sen runt 8 drar vi iväg på fest i Kungsgården, Grattis till Agnes som fyller år idag.
Frågan är om man ska ha klänning eller blus och tights!?
KISS




Torsdag.

Hej.
Har varit i Gävle idag efter skolan med bästaste Ellen. Vi köpte världens bästa present till Agnes också shoppade Ellen en hel del. Sen tog vi en mysig fika med en massa prat.
Anders kom till mig efter vi hade varit i Gävle, vi kollade på Robinson osv.
Nu har pappa nyss beställt glasögon till mig. Det blev ett par pilot, fick hem brevet igår där det stog vilken styrka jag ska osv.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film och se om jag somnar för jag är ganska trött.
KISS



RSS 2.0