Midsommar!

Hej.
På midsommarafton så var jag hemma hos Anders och hans familj och deras vänner. Först åt alla sill och gubbröra och sen plockade vi blommor till midsommarstången och klädde den. Efter vi klätt midsommarstången så grillade vi och drack lite vin innan vi cyklade vidare till Petter, där vi sedan spenderade resten av kvällen med en massa dricka och prat.
Idag har vi till mesta dels varit ute och hoppat studsmatta. På kvällskvisten var jag ut och träffade Frida och Henrik.
Imorgon ska jag luncha med Anders sen när han har slutat jobbet åker vi en sväng till Valbo. 
 

Fredag!

Hej.
Har varit i Falun och firat Anders kusins student. Vi fick mat och fika. Nu är jag hemma och håller på att fixa mig, senare ska jag ut!
Har på mig min nya svarta klänning ikväll!


Torsdag!

Hej.
I går så kom Ellen, Frida och Fanny hit och grillade kycklingfilé med mig! Ellen åkte ganska tidigt men dom andra två sov kvar här, vi delade på en flasa vin och satt och pratade på altan! Vi somnade runt 4 någon gång.
Idag skulle vi egentligen grilla hos mig med klassen, men det är bara jag och Jossan som kan. Får se vad vi hittar på istället. Min klänning som jag beställde förra veckan kom idag!!
Imorgon ska jag följa med Anders och hans familj till Falun för att hans kusin tar studenten och sen på kvällen ska jag ut med Ellen och Daniel!
Två bilder från förra sommaren när jag skulle på bröllop!

Vill utomlands nuu!!

Hej.
Vaknade runt 12 idag. Käkade frulle och sen åkte jag och handlade med pappa sen var jag ute och övningskörde.
Imorgon åker pappa till Stockholm så blir helt ensam, fast anders ska sova här och sen på onsdag ska Frida sova här!!
Längtar ihjäl mig till vi ska åka utomlands, åker med Frida, Fanny och Emma och kanske någon mer. Vill åka imorgon men det går inte..
Ska nog lägga mig och kolla på film nu, måste gå upp i tid imorgon för jag sak cykla till ica och handla!

Fredag!

Hej.
Gick upp 8 idag för att hinna med bussen till Gävle som gick tio. Jag och Jossan åkte och kolla när Moa, Karoline och Sara tog studenten. Vi hade köpt en varsin ros som dom fick! Alla tre var super fina!
Efter de drog vi till flanör och jag åt frukost, åt en macka och drack jurdgubbs iste. Köpte även en kjol, strumpor och ett par skor.
Nu sitter jag i sängen och ska snart fixa mig för att åka hem till Anders och äta exotisk planka!

Vill ha!!

Dom här jeffrey campbell skorna ropar på mig. Jag vill ha dom, måste nästan ha dom!!!

Beställt.

Beställde nyss den här härliga klänningen. Man kan ha den till vardag och till fest!!

Sommarlov!


Torsdag!

Hej.
I tisdags så fick jag sommarlov, så skönt! Ellen och jag tog bilen till skolan och åt tårta. Hon fick ju körkort i måndags!!! Eter tårtan åkte vi hem till Ellen för att grilla, spela spel, äta paj och bara umgås. Vi bestämde oss för att åka in till Gävle och sätta oss på en uteservering och bara njuta.
Igår kom mina skor från style by tyra, dom var super sköna förutom att jag fick skavsår på hälarna. Grillade och åt jordgubbar igår kväll!
Idag har jag solat, städat, tagit bort ogräs, badat osv. ikväll blir det lugna puckar.

Måndag

Hej.
Imorgon får vi sommarlov. Så himla skönt det ska bli! Har inte så mycket planerat i sommar, Gotland är iallafall säkert och sen kanske en utomlandsresa!
Imorgon ska vi bara till skolan och fika, får se sen vad vi i klassen hittar på men än så länge är det oklart.


Söndag

Hej.
Helgen har varit bra. Ätit gott och druckit vin + myst en hel del!
Följde med Anders till Falun för att besikta bilen, käkade på stan och sen kollade vi i affärer. Jag fick med mig ett linne typ!
Kollade på bigbrother finalen tidigare idag och som alla vet så vann Hanna! Gillade Amanda mest men Hanna var klart en värdig vinnare och alla fattade ju att hon skulle vinna!!
Nu ska jag lägga mig och försöka sova.


RSS 2.0