Lördag!

Hej!
Gårdagens kväll började med att Anders kom hit och lagade mat och tog hand om mig. Fick sedan ännu ondare i magen så vi åkte till akuten. Fick komma hem 4 i morse. Dom tror att jag har magkatarr..
Känner mig bättre idag men inte helt bra. Har fixat mig och väntar nu på att jossan ska komma, vi ska på Frida och Elins födelsedags fest! För mig blir det att ta det lugnt.

 


Onsdag!

Hej.
Vilken vecka, fast veckan inte ens är slut haha! I måndags kväll fick jag åka ambulans in till Gävle sjukhus, fick svin ont i magen. Satt där inne på akuten till efter 12. Hade lite hög sänka osv. Dom sa att jag troligtvis har en liten infektion i magsäcken.. Får jag feber, smärtan flyttar sig eller att det skulle bli värre så skulle jag få komma in igen.
Igår var jag och Anders och firade mamma som fyllde år. Det var massa folk där och vi blev bjudna på tårta, marängsviss och en massa kakor! På vägen hem så stannade vi i Valbo och jag köpte present till Frida och elin + en klänning till mig som jag ska ha på mig på lördag!
Idag har jag varit till kirurgen och min andra operation kommer äga rum i september!

 


Måndag!

Hej.
Praktiserade hela förra veckan sen har jag flytt städat hela helgen hos mamma!
Var till hälsocentralen idag runt 11 tiden för att få ut ny medicin mot min nöt allergi, fick två st den här gången. Också frågade jag om min mage som jag har haft ont i nu några dagar. Hade iallafall magkatarr och fick medicin för det också. Skolans fel när man jämt är stressad!!
Var iväg på lunchen och köpte present till mamma som fyller år imorgon och vinglas till mig och ett armband, köpte även en liten present tills i helgen då jag ska på födelsedags fest.
Imorgon ska jag och Anders hem till mamma och fira henne.


Lördag


Måndag!

Hej.
Idag hade jag min första praktik dag. Det var super roligt och jag fick städa osv! Känner redan att jag kommer trivas som fisken i vattnet.
Kvällen har inte varit den bästa. Får se hur allt blir, tror att det blir.. Mer om det sen!
Nu ska jag kolla på film och sova. Börjar halv 11 imorgon så får lite sovmorgon!
KISS


Saknar dig min vän!!

Söndag!

Hej.
Var som sagt till Ellen igår. Hon bjöd på frukt, smält choklad och ost och kex! Hon fick en massa fina presenter och sen drog hon ut på krogen! Lite surr var det att åka hem. Eller jag åkte till Anders kompis på lite fest sen åkte vi och skjutsade en massa folk.
Idag har vi tagit det lugnt och ätit mat sen på kvällen har vi ätit chips och dipp till en film. Jag har nyss lagat mat till praktiken som jag ska till imorgon, super super roligt att praktisera!
Ska kika på film och sen sova.


Min älskade vän Ellen fyller 18 år idag!!

Hej.
Ska om en timme åka och hämta upp Josefin och Agnes och sen dra oss ut i skogen till Ellen som fyller 18 idag. Det är förfesten där för alla som ska ut på krogen med henne, eller ja vi som inte är 18 åker givetvis hem efter vi varit hos henne.


Torsdag.

Hej.
Har varit till min praktik plats idag och hälsar på. Ska praktisera i tre veckor från och med nästa måndag, det ska bli super roligt!
Var sedan hem till Moa och Danne och käkade mat sen åkte jag och Anders till Sandra och Andreas som nyss fick barn, en liten tjej som heter vilja! Jätte fin var hon.
Är faktiskt jätte trött så ska sätta på en film och sova.


Torsdag.

Hej.
Vet att jag har världens tråkigaste blogg, men orkar aldrig skriva har så mycket annat viktigare att tänka på.
Pappa kom hem från London i måndags, han hade med sig en Britney parfym till mig.
Imorgon ska jag till Valbo med jossan och köpa present till Ellen eftersom hon fyller 18 på lördag!! Så på lördag åker vi hem till henne och förfestar och sen åker vi hem när dom ska på krogen, suger men jag älskar henne iallafall!


Måndag!

Hej.
Lördagen började med att vi åkte till Valbo och sen åkte vi med Miranda och Christoffer till mormor och morfar sen åkte vi hem och började laga mat och fixa oss. Kvällen slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Idag har jag följt med älskade Ellen när hon tatuerade sig. Jag bokade tatueringstid också, för att fylla i min på handleden + att jag sak göra två små svalor bakom örat.
KISS



Lördag!

Hej.
Nu sitter vi i bilen på väg till Valbo och sen ska vi till mormor. Det är sol idag, älskar det!
Igår så åt vi middag med Miranda och Christoffer och sen spelade vi risk.
Ikväll blir det lite fest!!!


Torsdag!

Hej.
Dagen har inte varit speciellt bra. Skolan krånglar som vanligt, jag blir så trött.
Har varit och handlat med pappa idag och varit på stan och delat ut mitt CV. Pappa åker till England imorgon så då blir jag ensam hela helgen, Anders ska sova här också kommer Miranda och Christoffer hit och sover här.
Ska träffa Anders lite senare och sen ska jag lägga mig tidigt hade jag tänkt, men så blir det väl inte.
KISS


Köpte det här halsbandet och armbandet när jag var i Valbo i måndags!

Måndag!

Hej.
Sitter på resecentrum nu och ska ta bussen hem och hämta gymkläder. Sen skynda mig ner igen för att kanske hinna med bussen till skolan, tror inte jag hinner men hoppas. Vi gör ändå inget idag bara städar och tvättar. Annars åker jag till gymmet när Ellen kommer ner på stan.
Blir så irriterad på sjukhuset. Först får jag komma in till kirurgen en timme efter min utsatta tid och sen står han och ljuger för mig! Skapligt trött man blir när det är dom som sagt/gjort fel. Nästa gång ska mamma eller pappa följa med. Svängde förbi Valbo för att byta min tröja som jag köpte i helgen, det var ett hål i ryggen på den. Sen passade jag på att köpa lite smycken och åt.


Måndag!

Hej.
Steg upp kl 6 och duschade. Nu sitter jag klar framför TVn och väntar på att gå till bussen!
Får se idag vad kirurgen säger. Har ju fått skavsår runt ärret och är uppsvälld.


Söndag!

Hej.
Igår så blev jag och Anders bjuden på middag hos Moa och Danne + film! Sen skjutsade vi runt en massa folk som skulle till och från krogen.
Idag så har vi bara tagit det lugnt. Vi låg i sängen till 2-3 någon gång. Sen har vi bara kollat på tv.
Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag upp kl 6 för att sedan åka till kirurgmottagningen till halv 9 i Gävle!
KISS



Lördag!

Hej.
Igår så var jag och Anders i Valbo som sagt, jag köpte lite behövliga grejer. På kvällen så kollade vi på film och åt ost och kex!
Idag var jag också i Vlabo fast men pappa och min farbror. Min farbror skulle köpa en iphone också kollade vi på jacka till mig också köpte pappa en klädställning, massa galjar, ljus och ett ljusfat till mig!
Nu sitter jag och väntar på Anders. Vi får se vad vi hittar på!
KISS




Fredag!

Hej. Igår kom Anders upp och hämtade mig hos mina släktingar. Vi var hemma ungefär halv tio. Idag har vi varit i Valbo och införskaffat sig lite nya kläder. Nu ska vi in på affären för Anders ska handla något till imorgon när han ska på tönt rally!


RSS 2.0