Torsdag

Hej.
Var i skolan idag och hade svenska c och naturkunskap, då vi kollade på 2012.
Efter skolan så åkte jag hem. Och mina paket hade kommit. Slog in Anders presenter sen kom han och vi åkte och åt kebab och sen åkte vi hem till han för att fira han. Han fyller nämligen 20 år idag! Grattis baby.
Imorgon så ska vi åka till Valbo och jul handla lite. Också måste jag hitta någonting att ha på mig tills på lördag då jag ska ut med tjejerna. Nu blir det film och en massa tända ljus i den här vinter kylan.

Fick hem det här läckra naglacket idag, älskar guld!!!


Måndag

Hej.
Helgen har varit lugn. I fredags så lagade jag och älsklingen tre rätters. Skagen toast till förätt, fläskfile i ugn och potatosgratäng till varmrätt och marängsviss till efterätt! Det var super gott. I lördags så kollade på film bara.
Var hemma idag från praktiken eftersom att jag inte får anstränga mig speciellt mycket. Så kan ju inte massera, vaxa eller damma och troka golv.. Så blir hemma på onsdag också. Men imorgon ska jag till skolan och ha medicin lekton.
Nu ska jag beställa present till älsklingen som fyller 20 på torsdag och lite julklappar.
 
Jag saknar rhodos så jsukt mycket..

Måndag

Hej.
Helgen har varit lugn. I fredags så lagade jag och älsklingen tre rätters. Skagen toast till förätt, fläskfile i ugn och potatosgratäng till varmrätt och marängsviss till efterätt! Det var super gott. I lördags så kollade på film bara.
Var hemma idag från praktiken eftersom att jag inte får anstränga mig speciellt mycket. Så kan ju inte massera, vaxa eller damma och troka golv.. Så blir hemma på onsdag också. Men imorgon ska jag till skolan och ha medicin lekton.
Nu ska jag beställa present till älsklingen som fyller 20 på torsdag och lite julklappar.
 
Jag saknar rhodos så jsukt mycket..

.

Hej.
Har mestadels vilat sen i måndags. I tisdags natt fick jag åka till akuten, fick feber och var helt rödblommig i hela ansiktet. Dom trodde då att jag hade en infektion i mitt operationssår och om det var det skulle dom behöva öppna upp och tömma. Men det hade inte blivir en infektion än, det kunde vara en blödning. Dom klämde och grejade så att det kom ut klet.. Usch!
Imorgon är det fredag, för mig blir det en helt lugn helg med mycket vila. Anders ska laga tre rätters till mig imorgon, mums!
 

Operation

Hej.
Vaknade strax efter 8 idag. Frida kom då och vi skulle äta frukost tillsammans, men kom ju på att jag inte fick äta eftersom jag skulle opereras så hon fick äta själv medans jag fick nöja mig med ett glas vatten.
Mamma och mormor kom runt 10. Dom drack kaffe och sen åkte frida och mormor. Då fixade vi lite med min balklänning och sen duschade jag. Kl 12 gick vi till sjukhuset, fick sitta ner och vänta eftersom jag hade tid 12.30. Men det var försenat en timme ungefär tror jag. Fick till slut komma in och byta till knästrumpor och en morgonrock. Fick en kanyl insatt och sen gick vi mot operations salen.
Fick lägga mig på sängen med armarna ut och dom gav mig sprutor mot illamående och armband som trycker mot nå punkter som också hjälper mot illamående, sist jag opererade mig så mådde jag väldigt illa efter operationen och spydde! Sen blev jag yr och fick syrgasmask, som jag knappt fick nå luft i. Han frågade flera gånger om det kändes bra, vågade inte säga att jag knappt fick luft så jag sa ja, men han såg tydligen på sin apparat att jag hade svårt så han lättade på den! Sen somnade jag och vaknade på uppvaket. Var hur pigg som helst och hade knappt ont. Dom sa åt mig att vila, men kunde inte så låg bara och kolla runt på allt. Efter 30 min kommer han och frågar hur jag mår och jag säger att jag är pigg och kan inte sova och har knappt nå ont, så då får jag åka ut till ett annat ställe där mamma också kom. Fick varmchoklad och mackor och sen kissade jag och åkte hem.
Trodde faktiskt att det skulle göra ondare än vad det gjorde, men det känns knappt. Det gör så klart ont när jag rör armen, när jag går i trapper och sitter!
Skriver det här tråkiga bara för att jag inte kan sova..


Söndag.

Hej.
Igår var jag och Anders bjuden på middag och film mys hos Miranda och Christoffer. Vi åt laxpaket och efterrätt och sen till filmen blev det godis, chips och läsk. Myste med bästa killen också, han skrattade åt mig och försökte prata med mig en hel del. Sötaste!
Idag har jag städat mitt rum och bytt sängkläder osv. Måste ha rent eftersom att jag ska operera mig imorgon.
Tur att mamma kommer hit imorgon och är med på sjukhuset och sen tills pappa kommer hem.


Fredag.

Hej.
Nu blir det sista skoldagen för mig på över en vecka.
Ska om en kvart ungefär cykla iväg till bussen. Imorgon ska jag och älskling hem till syster och äta och mysa!

Förra fredagen hade jag och älskling varit tillsammans i 4 år. Jag fick dom super fina skorna. Som också var livsfarliga när man hade druckit.


Onsdag

Hej.
Har haft praktik idag och haft kunder, jätte roligt!
I morse ringde dag kirurgin i sandviken och fråga om jag kunde operera mig på måndag, så nu blir det operation då. Vart svin nervös efter att vi hade lagt på. Har iallafll hunnit ringt skolan och pratat med praktiken så allt är fixat, skönt.
Efter praktiken idag så har jag handlat med pappa sen hjälpt han att städa gäst rummet, hans kompis från Örebro kommer i helgen.
Nu ska vi kolla på stalkers och äta plommon.


Måste bara berätta att jag älskar min Ellen så otroligt mycket. Hon är den starkaste människan jag någonsin träffat.


Söndag

Hej.
Var bjuden på födelsedags middag och förfest hos jossan i fredags sen drog vi till lobby. Fick goodiebags, ramlade 50 gånger, drack och åkte hem!
Igår så var jag, mamma, Peter, Miranda, Christoffer och älsklings matte bjuden till mormor och morfar på mat och fika! Sen kollade jag och älsklingen på film och mös. Idag så har jag gett pappa en blombukett och 5 snickers eftersom det är farsdag. Senare ska vi kolla på film och äta ost och kex!


Torsdag!

Hej.
Har varit i skolan och haft en lektion idag utan lärare.. Efter skolan åkte jag hem och följde med pappa när han klippte sig och sen handlade vi. Senare träffade jag Frida och vi gick en sväng till Ica och sen gick vi och träffa Emma och Fanny!
Imorgon ska jag hem till jossan på födelsedags middag och sen blir det utgång. Hon har krogen debut, det ska bli så jävla roligt!
Nu ligger jag i sägen och kollat på en massa sex and The city avsnitt med en massa tända ljus tända.
Justja imorgon har jag och Anders våran 4 års dag, kan inte fatta att tiden har gått så himla fort. Synd bara att inte allt blev som planerat.. Aja vi får väl kanske göra något någon annan dag eller så.


Tisdag.

Hej.
Idag var det skola och vi fick göra valfria behandlingar!
Imorgon är det praktik som gäller, så roligt!
Haha vet inte ens vad jag ska skriva, tänkte mest visa att jag levde.


Kan inte sova!

Hej.
Som vanligt efter lov eller helg så kan jag inte sova. Jag ska upp 8 imorgon för att praktiken börjar 10. Det känns som att det inte kommer bli många timmars sömn inatt.
Iallafall så har jag pluggat, städat mitt rum och lagat världens godaste gryta ikväll och självklart kollat på Bäck med pappsen.
Mitt lov har iallafall varit bra. Har för det mesta tagit det lugnt och bara vart, men det kan vara skönt ibland de å.
Nu ska jag sätta på en film och försöka sova.


RSS 2.0