Tisdag!

Hej.
Älskar dessa lediga dagar.
Ska om en tinne ungefär ta bussen till Gävle för att möta upp pappa och gå och kolla på en ring. Ska även köpa något fint att ha på sig till helgen!


Måndag

Hej.
Helgen har bestått av vänner och skratt.
I fredags fyllde jag 19. Det firades först med fika med släkten och sen grillning med vännerna innan utgång. Hade jävligt roligt! Jag fick en massa fina presenter såsom parfym, Carolina Gynning glas, rosa cocktail glas, vin, silver halsband, silver örhängen. Kokböcker, kaffe bryggare, elvisp, drink "skakare", halsband, armband, skor, pengar och en massa fina blommor. I lördags grillade jag med Anders och hans kompisar sen drog jag ut med Frida, Rebecca och Emma!
Igår var jag till mamma och gav henne moradagspresent och blev bjuden på middag och fika.


Tunisen

Hej.
Kom hem från Tunisien lördag den 11 maj. Planet landade på Arlanda 14.40 ungefär. Vi har hade det super bra, vi tog det bara lugnt och njöt av sol och god mat! Vill tillbaka. Har shoppade lite små grejer som 5 sminkborstar, väska, askkopp, smycke och lite saker till Anders.
 

bal del 1

Hej.
Igår var det bal. Jag hade så himlans roligt, det bästa någonsin nästan! 
kl 11 åkte jag och mamma till salongen där jag fixade hår och smink. Det tog två timmar sen åkte vi hem och att ute på altan och drack bubbel medans vi väntade på Josefin, Ellen och Daniel. 
Balen var fantastisk rolig. Alla nära och kära var där. Blev fotad hela tiden och åt en god tre rättersmiddag!
 
Nyfixad och på väg till mamma för att byta om!
Jag och mammas kille/sambo/festman!
Jag och min älskade mamma!
Mosters sötaste var såklart med!!

Torsdag

Hej.
Har haft det jätte bra i Tunisien, kom hem i lördags eftermiddag! Kände verkligen att jag behövde semester efter allt som har hänt.
I förrgår så slingade och klippte mamma mitt hår. Imorgon ska jag fixa naglarna och få soldusch. Har ju bal på lördag, så måste ju vara fräsch tills den.
Har fixat tå naglarna nyss och fixat mina bryn.
I veckan har jag varit i Valbo med Miranda och matheo, vi fikade också shoppade jag lite små saker till balen. Jag köpte en balväska, örhängen och en ring.
I förrgår var jag på stan i Gävle med Ellen. Vi fikade också köpte jag en klänning jag ska ha på mig nästa fredag då jag fyller år!


Söndag

Hej.
Har det jävligt bra här i Tunisien!
Solen skiner och allt är bara så himla perfekt.
Ska strax gå och duscha och sen fixa mig innan middagen!


Fredag

Hej.
Somnade kl tio igår, as skönt. Vaknade dock kl 5 imorse och var pigg, men tvingade mig att somna om till halv 9. Kl 9 gick jag ut till tvättstugan. Tvättade tills kl 11 sen duschade jag och packade det sista. Nu är det vara smink, plattång och telefon laddare som ska i.
Inatt kl 2 åker vi från Sandviken till Arlanda. Jag blir trött av att bara tänka på att vara vaken hela natten.
Imorgon då ligger jag på en strand med en drink. Det ska bli så underbart skönt att få komma bort till värmen och bara vara!


Torsdag

Hej.
Herregud trodde jag hade tappat bort mitt pass idag, letade över allt! Sen vart jag arg och gick upp och drack vatten och då låg det i hallen! Hade lagt det där för att jag skulle veta vart det var.
Har färgat fransar och bryn idag på Miranda, Emelie och Sabina. Dom vart super fina!
Imorgon ska jag upp halv 9 för att tvätta. Sen ska jag packa det sista, kl 2 imorgon natt åker vi till Arlanda och planet går 10 över sex!!


Valborg

Hej.
Valborg spenderades först med grillning med pappa och Anders. Vi grillade fläskfilé med potatisgratäng, till efterrätt blev det glass men varma bär och smält vit choklad.
Sedan var jag på fest i lokalen med Frida, Fanny och lite annat folk. Drog sedan på någon "efter fest".
Gick hem. Det är svin kallt ute, är helt mer kyld!! Nu ska jag kika på film och dricka zingo!


RSS 2.0