00.39

Hej.
Vi fick god julmat hos mormor också fick vi julklappar. Jag fick pengar och finskt godis!  Vi hade det jätte mysigt där med mat och fika osv.
På kvällen så kom Anders hit, vi gjorde inte så jätte mycket förutom att vi åkte till donken och köpte chicken nuggets till mig.
Nu ska jag lägg mig och kika på en film.
KISS



Torsdag.

Hej.
Vaknade 11 idag. Snart kommer mamma och dom och hämtar mig, vi ska till mormor och byta julklappar och kanske äta!
Imorgon ska jag till Karisma spa och dom ska se vem jag är osv. Får se om jag får jobba extra där efter nyår, det skulle ju vara awesome!
Nu måste jag göra mig klar och stänga av datorn!
KISS


Har på mig min nya skjorta!

Onsdag.

Hej.
Åkte till Gävle idag kl 14. Då kom mamma, hennes kille, hans barn och Miranda och hämtade mig. Vi åkte och gjorde naglara, Miranda tog vita tippar och jag tog siver glittriga! Så nu har man snygga naglar till nyår.
Imorgon ska vi hem till mormor och få julisar, så mysigt!
Nu ska jag kurera min hosta med film, choklad och te.
KISS


Världens sämsta bild på mina naglar!

Tisdag.

Hej.
Dagen har varit ganska bra förutom min hosta. Hatar att hosta mest i hela världen, en bra sak är att jag har fått träningsvärk i magen.
Har iallafall varit på stan med pappa nästan hela dagen. Jag fick med mig ett glasögonfrodral i skinn och ett par mjukisbyxor som jag behöver efter operationen!
När vi kom hem så gick jag och la mig i sängen och somnade. Sen har jag kikat på film med pappsen!
Nu ska jag kolla på ännu en film och sen försöka sova lite kankse. Imorgon ska jag till Gävle och fixa naglarna kl 17.
KISS



Måndag.

Hej.
Julafton spenderades hos mamma. Vi åt gröt frukost och sen kom Miranda och Christoffer, vi bytte julklappar och sen åkte dom. Av dom fick jag ett halsband, en klänning och en flugsmälla av christoffet! Sen så fixade vi allt inför kvällen. Jag och mamma bytte julklappar, jag fick av henne en necessär med läppglas, läpp balsam och ringar i sen fick jag ett par högklackade skor också får jag gå och göra naglarna den 28de som också är en julkalpp!
Sen kom peter och vi käkade mat också kom Heidi lite senare, vi spelade kort och hade det mysigt. Åkte till Anders och sov senare på kvällen!
Igår så spelade jag och Anders Wii med Moa hela kvällen också skjutsade vi hem lite folk från krogen på natten.
Idag vart det en sväng till Valbo. Jag köpte lite kläder och lite saker till mitt rum. När jag kom hem väntade yttligare 6 julklappar från nåra av pappas släkt!
Nu blir det bad med en kopp te för jag har fått en sån jäklans hosta.
KISS


Skor och necessär av mammsen + göra naglar!

Halsband och klänning fick jag av älskade syster och hennes kille!

Massa olika nagel saker fick jag av Anders mamma och pappa!

Saker tills jag flyttar hemifrån fick jag av min kusin, hennes kille och deras barn!

Silverörhängen fick jag av min andra kusin och hennes man och deras barn!
Fick även lite annat smått och en massa pengar och presentkort av olika folk! Hoppas att alla har haft en riktigt mysig jul!

Merry christmas!


Mini jul!

Hej.
Har julstädat mitt rum idag också mar min frabror varit här och gett mig julklapp. Nu på kvällen kom Anders så gav han mig mina sista julklappar också fick jag julklapp av pappsen också! Jag är världens lyckligaste.
Imorgon kl 9 åker jag till mamma och firar julen hos henne. Min syster och hennes kille kommer dit på morgonen och då ska vi byta julisar!
Nu ska jag kika på jag saknar dig och sen sova, jag har blivir förkyld eller fått hosta iallafall.
KISS


Av Moa, Danne och Melvin.

Av min älskade!

Av bästa pappsen! Kärlek vid första ögonkastet, älskar skorna. Sover nog med dom inatt.

00.25

Hej.
Åkte som sagt hem till Anders. Eller ja innan vi kom till han så krockade vi med en bil, eller rättare sagt en bil körde in i oss från sidan. Men allt gick bra, den andra bilen fick lite repor och Anders bil gick det bra med! Efter krocken så åkte vi hem till han och sen in till Valbo för att köpa julklappar och jag köpte super mysiga tofflor, strumpbyxor och en glittrig plånbok till julafton.
När vi kom hem så lagade vi lite julmat och käkade och bytte julklappar. Jag fick en silvrig väska också skulle jag få tre saker till som inte hade kommit än. Fick även julklappar av Moa, Danne och Melvin. Av dom fick jag två silver ringar och en röd plånbok! Fick även julklapp av hans mamma och pappa men de tänker jag minsann öppna på julafton!
Imorgon ska jag få julisar av min farbror och av pappsen, ska även ge pappa hans julisar.
Nu ska jag kika på film.
KISS




Operationstid!

Hej.
Kom hem för ett tag sen. Tog in posten och det var ett brev till mig som var skit tjockt, öppnade och läste att jag hade fått operations tid den 23 januari! Jag är livrädd, det är prick en månad imorgon. Läste alla papper om vad man fick och inte fick göra innan och efter operationen. Jag kommer ligga död efter opertionen i typ 2 veckor och inte kunna träna på 2 månader!? Men jag kommer iallafall gå på gåband, skiter väl i vad dom säger om det.
Sitter hemma nu och väntar på att Anders ska sluta så att vi kan åka in till Valbo och handla klart hans julklappar och sen åka hem till han och göra lite julmat och mysa. Ska även ge hans familj julklappar idag, så mysigt!
KISS



Torsdag!

Hej.
Känner att dagen börjar bra när man först går in med benet i bordskanten och sen direkt efter går in med armen i dörrkanten. Kul att vara helt blå slagen till jul..
Igår så kom som sagt pappa kompis och dom hit och gav mig julklapp. Jag fick presentkort i Valbo pch biobiljetter!
Efter att dom hade åkt gick jag och mötte Frida, vi var ute och givk ett tag sen gick vi hem till hanne och satt och pratade sen gick vi ut och träffade hennes kille och sen vidare hem till mig för att fika och kika på film. Båda vi somnade till filmen, jag vaknade kl 3 inatt och fråga henne om jag skulle gå med henne hem en bit eller om hon ville låna en tröja för att sova kvar. Som tur var så stanna hon kvar och vi somnade om.
Om ett tag eller rättare sagt kl1 kommer Anders mamma och Moa och hämtar mig för vi ska åka till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter! Och ikväll ska jag ovh Anders ha julmys och ge varandra julklappar och laga lite julmat.
KISS



Onsdag!

Hej.
Vi fick en varsin stor julmacka idag i skolan som dom hade beställt och jumust. Vi fick ta en till om vi ville men alla var så mätta. Jag och Ellen bytte även julklappar. Jag fick ett jätte fint guldigt halsband och en sko som man kan hänga i granen, tack så mycket min sköna! Av mig fick hon halsband och örhängen.
När jag kom hem så la jag mig i soffan och däckade direkt. Vaknade av att det plinga på dörren och det var post mannen som kom med mina skor. Är faktisktnöjd med dom, fast tyckte dom såg silvriga ut på bilden men dom var visst guldiga. Men inte spelar det någon roll heller!
Halv 7 så kommer pappas kompis och hans tjej hit och fikar och ger mig julisar!
Nu har jag lov och ska sova hur länge som helst imorgon och sen bara ligga och dega framför tvn.
KISS



Tisdag.

Hej.
Skolan idga var lugn. Vi städe våra behnadlingsrum och fick fika, sne fick vi åka hem. Jag och Ellen åkte till stan för att köpa blomma till våran lärare. Det blev en röd glittrig blomma, whiskey kaffe och en massa choklad!
Imorogn ska vi bara till ksolan och få en julfrukost och sen slutar vi kl 10. Det känns riktigt skönt eftersom att jag inte mår toppen just nu pgr av allt som hänt.
Imorgon kväll så kommer pappas kompis hit och fikar och ska ge mig julklapp, mysigt!
Har varit hos Anders hela kvällen och myst, nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka somna i tid för en gångs skull.
KISS



Tisdag.

Hej.
Skolan idga var lugn. Vi städe våra behnadlingsrum och fick fika, sne fick vi åka hem. Jag och Ellen åkte till stan för att köpa blomma till våran lärare. Det blev en röd glittrig blomma, whiskey kaffe och en massa choklad!
Imorogn ska vi bara till ksolan och få en julfrukost och sen slutar vi kl 10. Det känns riktigt skönt eftersom att jag inte mår toppen just nu pgr av allt som hänt.
Imorgon kväll så kommer pappas kompis hit och fikar och ska ge mig julklapp, mysigt!
Har varit hos Anders hela kvällen och myst, nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka somna i tid för en gångs skull.
KISS



Måndag.

Hej.
Hade en lektion i skolan idag, gjorde matte prov sen åkte jag hem!
Sov bara två timmar inatt så jag var sakpligt trött när jag kom hem. Slockna direkt i soffan när jag kom hem och sov ett bra tag tills min farbror kom på besök.
Nu har jag precis klickat hem ett par klackisar, ska förmodlingen ha dom på nyår beroende på vad jag ska ha för klänning.
KISS


Skulle egentligen ha beställt ett par andra skor men dom var tyvärr slut!

00.25

Hej.
Har mest tagit det lugnt i helgen. I fredags så bastade jag, Anders, Ellen och Daniel. Sen igår så kollade jag och Anders på film med Moa och Danne. Miranda, mamma och Christoffer kom och hälsade på en sväng igår också!
Är helt matt i hela kroppen trots att jag inte gjort någonting ansträngande i helgen..
Nu ska jag försöka sova, men det kan nog bli svårt för jag tänker alldeles för mycket när jag är själv.
KISS


Döden finns närmre än man tror.. Så ta vara på tiden och gör roiliga saker och umgås med dom du älskar så länge du kan!

Det är inte lätt när det är svårt..

Hej.
Fick åka akut till Västerås i måndags. Orkar inte prata om vad som har hänt, men det har varit dom hemskaste dagarna i mitt liv. Såg hela livet flyga förbi på bara någon sekund!
Tänk er själva att se den personen som ni älskar mest och litar mest på må dåligt. Man känner sig helt maktlös och elak för att man inte vet hur man ska beté sig eller vet hur man ska göra..
Iallafall så kom jag hem ikväll och ska till skolan imorgon. Vet inte om jag kommer orka blogga på ett tag eller inte. Just nu vill jag resa bort och bara ta det lugnt!
Jag älskar min familj så otroligt mycket, jag är så tacksam för alla fina stunder vi har haft och kommer att ha tillsammans!
KISS



Söndag!

Hej.
Helgen har varit bra. I fredags så bakade jag och mamma pepparkakor och klädde granen! Igår så var jag med min älskling. Idag så har vi varit på julmarknad i Högbo. Köpte lite godis och gick runt och kikade.
Blir en jobbig natt utan sömn och troligtvis en färd till Västerås imorgon eftermiddag. Jag älskar dig min syster mest i hela världen. Om du lämnar oss så lämnar jag allt, jag klarar inte av ett liv utan dig!
KISS


Jag älskar dig!

Fredag!

Hej.
Somnade runt 2 inatt. Låg och kolla på en massa filmer och kunde inte sova.
Har precis duschat och gjort mig klar för att åka till mamma i Gävle! Vi ska julbaka och sätta upp granen.
KISS




Ellen Ellen Ellen!

Min bästaste finaste Ellen ska åka till Egypten 1 januarii två hela veckor. Jag kommer sakna henne grymt mycket! Hon är en av alla personer som är värld en resa till Egypten i två veckor. Hoppas du får det helt underbart där borta och får vila upp dig! <3



Torsdag.

Hej.
Har varit i skolan idag, en ganska seg dag. Men imorgon är vi lediga, ska till mamma och julbaka och sätta upp julgranen.
Anders och jag var i Valbo efter skolan. Jag köpte klarta alla min julklappar och lite smycken till mig själv.
KISS



Onsdag!

Hej.
Har precis kommet hem från affären med pappa. Nu sitter jag och dricke äppelglögg och kollar på hjältarnas hjul.
Imorgon efter skolan så ska jag in till Valbo och inhandla dom sista julisarna.
KISS



Onsdag.

Hej.
Har som sag varit till kirurgen idag med mamma och mormor. Jag fick operera mig, jag är så jävla glad just nu. Det är en plastikoperation som jag ska göra på ett ställe som är "missbildat". Kommer få göra två operationer, en snart och en om ett år eller 6 månader efter den första. Den första operationen kommer äga rum vecka 4 eller vecka 10. Kommer få vara hemma från skolan 1.5 vecka till 2 veckor.
Efter jag hade varit på sjukhuset så åkte jag hem till mamma ett tag sen tog jag bussen till skolan och fick lite massage av Ellen och sen åkte vi hem!
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Ska snart gå upp och äta lax!
KISS



Tisdag.

Hej.
Var i skolan och gjorde prov på manikyr och fick VG. Sen kom mamma och jag gjorde en manikyr på henne!
Sen åkte jag och Ellen och gymmade, jag körde ben idag!
Imorgon så ska jag till kirurgmottagningen kl 08.30. Jag är jätte nervös över vad dom kommer säga osv. Tänker inte gå in på vad det gäller, men kul ska det bli.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film.
KISS



Måndag!

Hej.
Kom till skolan och skulle ha matte men det fanns inga matteböcker så vi fick åka hem eftersom att det var den enda lektionen vi hade.
Jag och Ellen drog till stan och käkade frukost sen gick jag till mammas jobb och sen åkte vi hem till mormor. Har varit där hela dagen.
Nu ska jag kolla på tv och sova för jag är jätte trött. Imorgon kommer mamma till skolan för jag ska göra pedikyr på henne, roligt roligt!
KISS



Söndag.

Hej.
Fredag blev inte alls som planerat. Mycket tjaffs osv. Men hade iallafall roligt på slutet av kvällen med mina bästa!
I går så var jag och Anders med Moa och Danne. Vi käkade mat, spelade risk och kollade på film. Sen på natten så klädde jag och Anders hans gran!
Idag så har vi mest legat i sängen och kollat på film. Nu ska jag snart kolla på film med pappa.
KISS



Torsdag.

Hej.
Har inte vågat ätit något sen igår. Spydde igår och fick feber!?
Men snart kommer Anders hit med nudlar, mums! Känner mig mycket piggare nu, så ska till skolan imorgon.
Imorgon kväll så ska jag, Anders, Ellen och Daniel äta hos mig sen blire lite fest.
KISS



RSS 2.0