onödigt inlägg.

Är skapligt irriterad på vissa saker och personer nu. För det första så försvinner kläder helt plötsligt hos mig, det är jävligt konstigt tycker jag. Antignen tar någon idiot dom i tvättstugan eller så är det en viss person som har tagit dom. Men det är jävligt irriterande!
Sen en annan sak, att man bara duger för folk när det passar dom. Det är jag väldigt trött på, det är bara att dra om det inte passar för jag bryr mig speciellt inte mycket. Människor kommer och går så är det bara det vet jag, men man kan inte komma och gå som man vill..


Lördag.

Hej.
Idag är det bröllop som gäller, Moa och Danne ska ju gifta sig, det ska bli jätte skoj!
Var ju och hjälpte till lite igår där festen ska hålla till och det är så fint och mysigt där festen ska vara
Får skjuts av pappa kl 3 hemifrån, då åker jag hem till Anders och sen åker vi tillsammans till kyrkan.
Är i alla fall redan färdig fixad det är bara skor och kuvärtväskan som ska packas!
KISS



Torsdag.

Hej.
Måste säga att jag har världens sötaste pojkvän. Idag efter hans jobb så hämtade han mig, han skulle ta mig någonstans jag inte visste vart.. Han tog mig till Church street och bjöd mig på mat! Så gulligt.
Efter vi hade ätit så gick vi en liten promenad i Gävle och sen åkte vi hem till han. Mös och kolla på film sen skulle vi bada men det var för kallt så vi sket i det och han skjutsade hem mig istället.
Har suttit och spelat spel tills nu med mamma. Men måste gå och lägga mig nu för imorgon ska jag hjälpa till med lte saker inför Moas och Dannes bröllop!
KISS


Bra att äta på ett ställe där man slänger nötter/nötskal hejvilt om man är nötallergiker!



Onsdag.

Hej.
Väcktes kl 06.20 utav en smäll uppe! Jag sparng upp och såg att pappa hade tappat ut en skål med sallad i så det låg glas över hela golvet. Så jag gick ner för att somna om, somnade inte förns 9 kankse och vaknade halv 1.
Bakade scones på en gång när jag vaknade, drack te och åt scones till frukost!
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag och kommer säkert inte göra heller!
Skulle ha träffat Anders idag men inte då, han krånglade som vanligt så då sket jag i det.
När pappa kom hem från jobbet så kom han hem med en ny cykel till mig. En svart monark, tack!
KISS




Tisdag.

Hej.
Vaknade 12 idag, gick direkt upp och lagade flintastek, potatis i ugn med bea!
Sen duschade jag och fixade mig. Anders hämtade mig halv 5 då åkte vi till han och åt mat. Sen åkte vi till kungsgården och hämtade något till hans bil sen åkte vi hem till hans pappa och åt glass.
Nu på kvällen har vi spelar spel med Moa och Danne. Jag förlorade som vanligt..
KISS



Söndag.

Hej.
Gårdagen var mycket händelserik måste jag säga.
På fredagen så sa Anders till mig att jag skulle följa med han och hans kompisar på bröllop, deras kompis skulle giifta sig.
Dagen började med att jag vaknade hos Anders, han gick och duschade och fixade sig. Sen åkte vi hem till mig så att jag fick duscha och fixa mig. Innan vi skulle hämta upp Anders kompisar så åkte vi och köpte en stor blombukett till brudparet!
Brölloppet var jätte fint. Grattis till dom!
Eftet bröllopet åkte vi hem till Anders och fick mat, sen åkte vi ner på stan och mötte upp mamma och hennes kompis. Vi satte oss vid lobbys uteservering, jag och anders tog en cola och en desert. Jordgubbar med vaniljglass och grädde! Sen åkte vi ner på parkrocken och kollade men det sög så vi drog till Gävle. Skjutsde även in mamma och dom till Gävle.
Vi åkte på bilträff och sen på streetracing, inte så värst kul för min del men för pojkarna var det väl skoj!
En bil började brinna så det vart kaos, polisen och brankåren fick komma och fixa allt.
På vägen hem så skjutsade vi hem mamma så hon slapp gå hem från stan helt själv. Och sen åkte vi till max och åt hamburgare så där på natten.
När vi kom till Sandviken så skulle vi hämta Moa vid donken och hennes kompisar som skulle till kungsgården. Alla fick inte plats så jag och Moa stanna kvar utanför donken och väntade på att Anders skulle komma tillbaka.
Idag så har vi varit i Valbo. Anders köpte skjorta, slips, bälte och slips spänne till bröllopet nästa helg. Också köpte han shorts och en t-shirt! Sen åkte vi hem till han och åt. Nu sitter jag hemma i min säng och äter chips.
KISS



Fredag.

Hej.
Var somsagt hos mamma igår och hjälpa henne. Damsög hela lägenheten, tvätta hennes hår, hämtade mat, följde med och handlade och gick ut med hundarna gjorde jag! På kvällen myste vi med godis och kollade på tv, sen kom Anders och hämtade mig.
Ikväll ska jag träffa Anders, vi ska först käka pizza här sen ska vi nog hem till han!
KISS
Fick hem mina guldsmycken idag!

Torsdag.

Hej.
Har precis ätit pannkakor med grädde och sylt, eller jag åt en!
Ska strax ta bussen in till mamma i Gävle. Hon behöver hjälp me dlite saker nu när hon var två handikappade fingrar.
KISS



God natt!

Hej.
Åt en jätte god hamburge tallrik i Högbo, det var egen gjord hamburgare så mycket godare!
Har kollat på tv med pappa tills nyss. Först kollade på på något program och från kl 23 så kollade på någon jätte spännande film.
Imorgon åker jag till mamma för att hjälpa henne med att tvätta håret och damsuga osv.
Ska snart lägga mig och kolla på en film tills att jag somnar.
KISS



Beställt!

Klickade nyss hem de här smyckerna!

Onsdag.

Hej.
Sov hos Anders inatt. Vi spelade spel igår kväll med Moa och Danne.
Åkte hem imorse kl9, gick på engång och la mig och sov vidare tills 12.
Ska snart åka till Högbo och käka med pappa. Är jätte hunrgig faktiskt.
KISS



Tisdag.

Hej.
Var hem till mamma i Gävle igår. Hon ramlade i helgen och fick en spricka i lillfingret också gick ringfingret ur led. Så åkte hem till henne igår för att hjälpa henne med lite saker. Hon är hundvakt till syrrans hund också. Gick ut med hundarna, köpte mat, tvättade håret på henne osv.
På kvällen åkte jag hem och kollade på film, somnade inte förns kl3 på natten.
Har nyss ätit jordgubbar med glass, ikväll ska jag träffa Anders.
KISS


Idag kör jag på svart och silver!

Söndag.

Hej.
Kom precis hem från Anders. Har varit hos han hela dagen. Vi åt grillat hos han och sen på kvällen så spelade vi spel med hans syster och hennes kille.
Var ju som sagt på Furuvik i fredags, kollade på en massa djur och åkte lite karuseller. Allt var mest för dom små men vi hade jätte trevligt och roligt.
Gårdagen på morgonen så smsade min kusin att hon, hennes barn och hennes man skulle komma och hälsa på så jag och Anders åkte hem till mig och fikade med dom sen vid lunch så åkte vi hem till min farbror i Storvik och blev bjudna på mat på Granliden. Han bjöd mig, min kusin osv, jätte gulligt!
På kvällen så var Anders på svensexa och jag hade tråkigt och satt bara hemma och kolla på film hela kvällen/natten..
KISS



Torsdag.

Hej.
Igår så kom ju som sagt min gravida kusin hit. Vi grillade med våra två farbröder och åt jordgubbar sen på kvällen pratade vi mest en massa.
Idag har vi varit på hedåsen och solat med pappa, tog med oss en massa frukt och åt. Senare lånade vi bilen av pappa och drog till Storvik och hälsade på farbröderna, där blev vi bjudna på sallad och sedan jordgubbar senare åkte vi och fikade!
Imorgon åker vi till Furuvik, där vi också möter upp min andra kusin, hennes barn och hennes man. Är där hela dagen och är med Anders på kvällen.
Nu är min kusin och duschar osv och jag sitter och väntar på att få bortsa tänderna och ta bort sminket. Vi ska strax sova för vi ska upp 07.45 imorgonbitti.
KISS



Tisdag.

Hej.
Var ju som sagt hos hälsocentralen idag, mamma och mormor följde mes mig. Det gick som planerat och vi fick remissen vi ville ha..
Följde med hem till mormor en sväng innan jag och Anders skulle iväg på kalas.
Har jag nyss ätit jordgubbar och städat lite här hemma. Nu ligger jag i sängen och kollar på dum och dummare och äter tuttifrutti holiday.
Imorgon hämtar vi min kusin i gävel på tåg stationen kl 13.50.
KISS



Tisdag.

Hej.
Har precis fixat mig och klätt på mig.
Nu sitter jag bara och väntar på att kl ska bli 2 så att mamma och mormor hämtar mig och sen åker vi till hälsocentralen.
Imorgon kommer min älskade kusin hit, det ska bli jätte roligt eftersom att vi inte träffas så mycket.
KISS



Måndag.

Igår kväll åkte jag till mormor och sov där med mamma. Idag har vi handlat och sen bara varit hos mormor, på eftermiddagen grillade vi, mormor gör super god mat!
Imorgon så ska mamma följa med mig till hälsocentralen kl 14.20 och sen efter fem ska jag på kalas.
På onsdag kommer min kusin hit och stannar tills på fredag.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film och äta chees balls.
KISS


Älskar dig mitt hjärtegull..

7 Juli.

Hej.
Jag och min älskling åt på viking, jag tog en barn kebabtallrik och han tog pizza. Vi satt ute i solen och åt, så mysigt och gott.
Ska snart lägga mig och kolla på någon film och äta godis i min ensamhet..
KISS

Myser nu med en tjocktröja och min svarta långkjol..

Torsdag.

Har nu duschat och fixat mig, snart kommer älsklingen och hämtar upp mig han ska bjuda mig på mat!
Min lunch idag blev jordubbar med glass, älskar jordgubbar så jäkla mycket.
Måste nog stänga ner datorn och gå upp nu.
KISS




Torsdag.

Hej.
Kom hem runt 7 tiden igår. Duschade direkt och fixade mig sen kom älsklingen och hämtade mig, vi åkte och köpte galss på donken. Sen åkte vi hem till han och kollade på film, runt 10 tiden åkte vi till öjarn med hans kompisar för att bada men jag tyckte det var för kallt så jag badade bara fötterna.
Har i alla fall haft det bra hos min släktingar. I tisdags när vi kom dit så fick vi lunch och sen gick vi en promenad senare kom dom andra och vi grillade och åt tårta, fick även mina födelsdags presenter då. Fick massa doftljus och en sak man ställer ljus på, tavla, pengar och saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån.
Kl 7 var det dags för cirkus, vi köpte sockervadd, läsk och popcorn. I pausen så red barnen på ponnysar och sen gick vi in och kollade klart. Det höll på i 2 timmar.
Igår så var vi hos min farbror och åt lunch och sen fikade vi ute. Senare mot eftermiddagen så åt vi pastasallad och sen åkte jag och pappa hem.
Ska strax gå ut och lägga mig i solen tror jag sen ska jag fixa mig för senare ska jag träffa Anders.
KISS



Måndag.

Hej.
Imorgon åker jag och pappa till hälsingland för att hälsa på våran släkt, vi blir bara borta en natt. Vi ska grilla imorgon sen ska vi gå på cirkus med min kusins barn. Ska även få se min andra kusins bäbis mage, tror att hon ska få barn i september eller oktober.
Ska gå upp kl 8 imorgon för att duscha och göra mig iordning för innan vi åker ska vi svänga in på ikea och köpa lite saker till mitt rum också ska vi äta frukost där.
Idag så bokade vi biljetter till Gotland, ska åka med Anders, hans syster och hennes barn sen så är deras mamma och pappa där nere redan. Vi åker den 5 augusti och kommer hem den 10.
KISS



Söndag.

Hej.
Har varken haft tid eller ork till att blogga på ett tag. En massa saker som händer nu så jag är helt förvirrad och fattar ingenring.
Igår kväll så följde jag med Anders ner till bangen för han skulle jobba som vakt där. Innan så vart vi bjuden på mat där, åt bacon lindad grillad kycklingfilé med potatisgratäng. Sen satt jag breve han när han vaktade i två timmar sen lyssnade vi på dom som spelade. Resten av natten åkte vi bil med Anders kompisar som satt och drack i baksätet, tre donken besök hann vi med också innan vi fick åka hem och sova.
Idag har vi varit en sväng in till gävle fick en lampa som man kopplar in till datorn. Innan vi åkte hem så åt vi på donken.
Vi hyrde en film här på kvällen och köpte en massa godis och bara mös.
Nu har jag pratat en massa med pappa och kollat på tv, ska snart lägga mig och sova.
KISS


Köpte någon konstig godis på rusta som såg ut som papper.

RSS 2.0