Onsdag.

Hej.
Har aldrig tid att sätta mig vid datorn. Har haft mina första kunder idag på praktiken, jag gjorde hel kropps massage på dom.
I helgen så var jag och Anders i valbo och sen var vi hos min mamma som fyllde år, vi fick tårta, fika bröd, godis, chips och pizza.
Ikväll så ska jag iväg på dans men ska nog bara kolla för jag börjar bli förkyld. Imorgon ska jag och pappa fixa pass.
KISS

Fjäril!

Hej.
Kollade på bandy finalen med pappa. Saik vann såklart!
Lagade mat till mig och pappa efter det. Det blev fläskfilé med lite saker på och klyftpotatis.
Om en halv timme ska jag kolla på solsidan.
Idag när vi kom hem efter att vi hade varit och handlat så hade vi en fjäril inne. Vi fattar inte hur det kan leva en fjäril när det är så pass kallt och snö, tycker faktiskt att den är lite läskig när den flyger omkring överallt!
KISS
Söndag.

Hej.
Har haft en skön och lugn helg, har inte gjort något speciellt förutom att jag har varit med Anders.
Igår var vi i Valbo också, jag köpte present till mamma som fyller år nästa söndag också köpte jag lite saker till mig själv och en sak till pappa.
Gick upp tidigt idag för att Anders skulle åka till Uppsala och kolla på bandy finalen, han skjutsade hem mig halv 10 typ.
Nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa en bok.
KISSFick skuldkänslor efter att ha haft sönder en stor ljuslykta som pappa fått av mig så då köpte jag två nya, tyvär fanns inte den kvar som han hade fått tidigare.

Tisdag.

Hej.
Bion i lördags var jätte bra, trotts att mitt sällskap var super trötta. Efter bion åkte vi till maxi den enda som åt det var jag!
I förr går så fick jag Elsas värld boken av pappa, har läst första boken också och jag är förälskad i böckerna. Har bara några sidor kvar utav boken nu, man blir fast i boken och bara läser och läser!
Snart kommer Anders hit och myser med mig.
KISSLördag.

Hej.
Har aldrig tid att sitta vid datorn nå mer förutom när jag ska plugga.
I torsdags så slingade jossan mitt hår och sen åkte jag på ishokey med min pappa, farbror, hans fru och deras kompis. Brynäs mötte Färjestad, brynes förlorade!
Igår så var jag och Anders först och kollade på hans kompis när dom hade spelning och sen åkte vi hem till min syster på lite fest, vi sov där och idag har vi sovit länge och sen ätit pizza.
Ikväll blir det bio med Anders, Miranda och Christoffer. Vi ska kolla på "min låtsas fru" och sen ska vi äta.
Nu måste jag börja fixa mitt hår.
KISSMåndag.

Hej.
Har varit borta hos mina släktningar hela lovet, åkte på lördag och kom hem på fredag. Hade det jätte mysigt och skönt där. Vi har åkt skidor, varit ute och gått varje dag, firat namnsdag, hyrt film osv.
På fredan när jag kom hem så åkte jag och pappa till Valbo, jag köpte en tunika, skjorta uran ärmar och ett par bruna tights. Fick även en rosa Brynäs tröja utav min faster!
Var med Anders hela helgen när jag hade kommit hem, vi hade det bara mysigt.
Igår började min praktik, har varit där idag också. Det är jätte roligt, mycket roligare än att gå i skolan. Imorgon ska jag vara i skolan, vi har bild hela dagen men bästa Åsa!
Nu ska jag gå upp och duscha eller göra något annat nödvändigt.
KISS
RSS 2.0