Tisdag.

Hej.
Va på Carema och gjorde anskitsbehnadling idag med skolan och sen gick jag och Ellen på stan i Gävle. Jag köpte örhänge, glittrig plånbok och en present till någon jag ska på fest hos den 16de.
Sen har jag varit hos Anders hela dagen och firat han. Fick middag där och efterrätt! Av min fick han två tröjor och en mössa.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film.
KISS



Grattis!

Grattis min älskade! Jag älskar dig.

Måndag.

Hej.
Var på julmarknaden igår med bästaste. Julmarknaden sög, i stortsätt inga stånd och inge julmusik eller någonting.
Gick runt och kollade lite i affärer och jag köpte en liten julklapp till mamma. Sen gick vi och fikade och sen åkte vi tull rusta för att köpa en julgran till Anders. Jag hittade lite lila/rosa julpynt till mitt rum!
Idag så gick jag upp kl 10 och pluggade, gjort klar två nästan tre inlämningar och jobbat matte. Sen har jag städat mitt rum och i köket!
Nu ska jag gå upp och laka kyckling bombay och sen äta glass.
KISS


Har glömt visa vilken fin smyckes hand jag fick av Anders på våran 3 års dag!

Söndag.

Hej.
Har varit i Valbo hela dagen idag med pappa. Jag köpte tre presenter till Anders, en julklapp till pappa, tre julklappar till Miranda och en blus till mig. Pappa köpte även julklappar till hela släkten.
Ska snart ner på stan och kolla lite på julskyltningen.
KISS



Lördag.

Hej.
Igår så vart jag och Anders bjudna på middag hos Moa och Danne. Vi fick tacos och marängswiss till efterätt!
Idag så har jag och Anders varit hos min mamma. Min syster var också där och mammas kille! Vi blev bjudna på fläskfilé och potatisgratäng, det var jätte gott och mysigt.
Anders och jag hann även förbi stan i Gävle och jag köpte en topp och Ander sköpte en skjorta som han skulle ha på sig ikväll när han ska ut.
Kvällen spenderas själv med en påse tomteskum och söta pingviner!
KISS



Fredag.

Hej.
Min blogg är död likaså jag. Bara en massa skola och plugg! Det suger ur all energi..
Förra helgen så var min kusin och hennes barn här och hälsade på. Jag var barnvakt åt min kusins barn hela lördagen. Vi kollade på film, byggde pärlplattor, lekte med barbies osv.
Den här veckan har varit riktigt seg. Min pappa har varit på kurs i Stockholm från i onsdags och kommer hem ikväll. Så jag och Anders har varit ensam hemma hos mig, vi har lagat mat och myst med Ellen och Daniel!
Nu ska jag ringa Anders och se om vi ska hämta pappa!
KISS



Torsdag!

Hej.
Är hur trött som helst varje dag när jag kommer hem fårn skolan. Det första jag gör när jag kommer hem är att lägga mig i soffan eller i sängen och sova i en eller två timmar sen är det plugg som gäller! Därför bloggar jag typ aldrig!
Iallafall så har dagen varit jobbig men samtidigt ganska bra. Fick ett glädjande besked och en massa bråk med pojken min..
Fick min klänning idag också, den sitter bra och jag är nöjd med den. På lördag ska jag köpa en vinter jacka, det är ju skit kallt ute.
Nu ska jag lägga mig är helt död och slut i hela kroppen!!
KISS



.

Orkar inte med det här, eller rättare sägt orkar inte med killar!
Vafan ska man ha en pojkvän som inte bryr sig när der verkligen gäller?! Har ställt mig den frågan flera gånger idag..

Måndag.

Beställde nyss den här klänningen också beställde pappa en julklapp till mig + tandblekning till han! Tror jag ska ha klänningen på jul eller något.

-


Torsdag.

Hej.
Jag och Anders firade våran 3 års dag igår! Jag bjöd han på tre rätters middag, fast han hjälpte mig att laga maten. Vi åt tills vi vart alldeles trötta.. Efter maten så badade vi sen kollade vi lite på film och sen somnade vi ganska tidigt.
idag så sjkutsade han mig och Ellen till resecentrum. Vi tog bussen till Gävle och mötte upp våran lärare och alla andra i klassen. Sen tog vi tåget till Stockholm för att gå på Hälso mässa! Gick runt där från 11-18, så är ganska slut i fötterna. Fick lite prov produkter osv. Fick göra gratis behandlingar och hypnos! Vi kom hem typ för 40 min sen så är ganska trött eftersom att vi har gått hela dagen + att jag hade klackskor men mytte till vanliga efter halva dagen, annars hade jag aldrig klarat mig!
Nu ska jag sova för jag är trött och har ont i näsan. (Ellen råka komma åt min näsa på tåget hem, så nu har jag mer ont)
KISS


Till förrätt blev det toast med skagen röra och kräftröra!

Till varmrätt blev det fläskfilé i ugn med sås och potatisgratäng som Anders gjorde! (godaste kött jag någonsin har ätit)

Efterätt blev det maräng tårta med en massa gott på!

Lite bilder från mässan och på vad man fick osv.

Måndag.

Hej.
Idag började skolan. Hade gärna haft en veckas lov till. Hadeen lektion så åkte hem med 20 över 1 bussen, drog direkt till mammas jobb och städade sen hem och lagade pannbiff med potatis!
Har sovit från typ 6 till nu och ska snart lägga mig igen och sova tills imorgon. Har så jävla ont i min näsa att jag skulle kunna dö just nu.
KISS


Köpte dom här smyckerna + ett par tights och presenter i lördags!

02.00

Hej.
Kom hem från mamma för ett tag sedan. Pappa mötte mig vid bussen så cyklade vi hem tillsammans!
Jag och mamma har började kolla på en sckräkis men vi var för fega så vi såg en thriller som gick på tv istället.
Har nyst hela dagen, det gör så jävla ont i näsan så att jag blir tårögd! Fyfan det är inte roligt att bryta näsan kan jag säga er.
Anders kommer väl hit när han har kommit ut från krogen skulle jag tro, så det är inte någon ide att sova eller så.
Min näsa gör så jäkla ont nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!
KISS


Jag älskar dig!

Lördag.

Hej.
Har inte haft tid och skrivit som vanligt. Men har faktiskt fått en fraktur i min näsa, haha!
Hade skit roligt på våran maskerad fest. Massa dans med fina folk och en krock som slutade med att jag fick åka hem!
Idag har jag avrit i Valbo. Har handlat 3 års present till Anders, farsdags present till pappa och lite smått till mig.
Nu ska jag fixa mig för att sedan åka in till mamma i gävle och kolla på film. Måste ta det lugnt i två veckor och inte anstränga mig för mycket osv.
KISS


Två bilder från maskeraden! Mer bilder kommer sen!

Torsdag.

Hej.
Kvällen igår var ju lyckad så länge jag var där och tills jag och Ellen krockade med varandra, jag gjorde illa näsan och Ellen ögonbrynet!
Fick åka hem till mamma och sova för att åka till sjukhuset tidigt idag. Visade sig att jag har en fraktur i näsan, så jävla typiskt! Så nu har man en lite uppsvälld näsa som är blå och blå under ögonen. Så nice!
Efter sjukhusbesöket så käkade jag på sibylla och sen åkte jag med mamma till hennes jobb. Nu ligger Anders och sover och jag ska snart torka håret osv.
Bilder från kvällen kommer sen för min kamera ligger i bilen!
KISS

Onsdag.

Hej.
Var i lokalen igår och fixade för festen som jag ska ha med mina brudar ikväll!
Jag och jossan åker dit idag med 20 över 3 bussen. Vi ska fixa färdigt allt, äta och fixa oss inför ikväll.
Tror och hoppas att vi kommer få en skiiiiit rolig kväll med en massa dans.
KISS


haha satte precis på lösnaglar..

RSS 2.0