Fredag!!

Hej.
Måste bara börja med och säga att jag ska bli moster åt en liten pojk i slutet av september. 28 september är min älskade syster beräknad att föda lillen.
Har haft idrott B i gävle idag. Nu väntar jag på Anders, han ska hämta mig så ska vi åka hem till han och äta mat!

Fredag!

Hej.
Var i Gävle idag och hade matte b teori. Vi slutade runt elva tiden.
Har blivit förkyld och har ont i halsen...
Har nyss varit ute och käkat med pappa. Vi åt Kina mat och jag tog tre små rätter och friterad banan till efterrätt!
Idag kom lite saker jag har beställt. Bland annat presenter jag har beställt till min syster och en röd skinn jacka till mig. Skulle egentligen köpa jofama by Kenza 9, men den var slut överallt i min storlek så jag beställde en från style by Tyra istället!!
Nu ska jag ringa Anders och fråga om vi kan gå på bio!


Fuck

Jag orkar inte med det här något mer. Kan ingen ta mig härifrån, vill bara bort.
Skulle gjort allt för att bara få komma bort i en vecka!

Lördag!

Hej.
Har nyss fixat mig osv och ätit. Nu ska jag följa med Anders in till Gävle för att hälsa på hans pappa som ligger på sjukhuset!
Grattis Frida Igen!!!!<3<3<3<3<3

Good night!

Hej.
Kvällen har varit sådär. Käkade först thaimat med pappa och sen gick jag och mötte Frida och Fanny. Slutade med att jag följde med dom upp till någon kompis, där var det typ "fest"! Frida fyller år idag så på 12 slaget så sa alla grattis!!! Grattis min älskade vän och grattis till min bästaste syster som fyllde år igår.
Nu ska jag kolla på en film och sova.

Fredag!

Hej.
Gårdagen var som ett rent helvete. Orkar inte med den här skiten nå mer..
Är så glad att jag har min älskling som alltid ställer upp! Jag älskar dig.
Sov iallafall hos Anders inatt. Vi kollade på film och bara mös igår kväll. Idag har jag inte gjort någonting specillt, bara plockat lite i anders rum osv. Vid lunch tid så hämtade han mig också åkte vi ner på stan och käkade mat och sen så hämtade jag mina papper från karisma!
image description

Torsdag

Hej.
Orkar inte, min blogg är ful och tråkig. Haha!
Har lov och det är super härligt!! Har bara kollat på tv och ätit vindruvor idag, får se vad kvällen har att erbjuda. Blir troligtvis att kolla på en film och sova!

 


Lördag!

Hej.
Hade sista praktik dagen i torsdags. Fick lite produkter till kroppen och ett presentkort på minispa. Ville gråta så sorgligt det va..
Har ätit påsk middag med pappa och Anders idag, mumsigt!! Nu är han inne på Ica och handlar och jag sitter i bilen och väntar. Tror vi ska hem till hans kompis osv.

 


RSS 2.0