Fredag!

Hej.
Har världens jävla hosta. Får inge luft typ och är helt uppsvälld i halsen.
Nu håller jag på att packa i det sista som jag ska ha med mig när jag åker till mina släktingar. Trycker i lite till även fast väskan är full, jag har alltid med mig föööör mycket!
Pappa kommer hem efter 4 och då rullar vi mot släkten. Jag tänker minsan sova i bilen och få en god middag när vi kommer fram!
KISS

image description

Torsdag

Hej.
Helgen har varit helt ok. I fredags så följde Ellen med mig hem. Vi duschade och fixade oss och sen fick vi skjuts av Anders hem till Moa för att laga mat. Sen åkte vi till julas 18 års fest. Fick först tårta och sen fick hon presenter och sen dansade vi en hel del tills Anders hämtade oss. I lördags vart jag med lurad på rally mitt ute i skogen. Det snöade och var skit kallt!!
Det här inlägget skulle lagts upp i måndags men det blev något knas.
Iallafall så har jag legat sjuk sen i tisdags. Har feber, snorig näsa, ont i hela halsen/käften, hosta och ont i öronen. Men jag överlever!
Imorgon skjutsar pappa upp mig till mina släktingar, jag stannar där tills på torsdag då Anders hämtar mig. Ska bli jätte roligt att komma iväg och träffa dom!
Nu tänkte jag ta en dusch och klä på mig.

 

 


Onsdag!

Hej.
Hade världens bästa alla hjärtans dag! Anders hämtade mig på kvällen så åkte vi in till Gävle. Gick först till det ställe vi tänkt äta på, men det var full satt. Och puckon som vi är så hade ingen tänkt på att boka bord! Men efter många om och men så bestämmer vi oss för att äta på chert street. Vi fick vänta i 40 min så vi satte oss i baren och prata. Sen fick vi ett bord och vi åt jätte god mat. Jag tog som vanligt kött, kött älskare som man är! Till efterrätt tog jag nå kakor med glass, grädde och choklad sås.Allt var super mysigt och vi satt och pratade i flera timmar. Vi gick från resturangen kl 10. När vi kom hem så fick jag gelé hjärtan och en jätte fin blus + att han bjöd mig på middagen. Av mig fick han ett armband som det står forever på, jag har ett likadant. Sen kollade vi på film eller jag somnade och han kollade på film.


Alla hjärta dag!

Har bytt om och lockat håret. Nu är jag redo för middag med min älskling! Fast det blir om två timmar ungefär.


Tisdag!

Hej! Idag är det som alla vet Alla hjärtans dag. Kvällen ska såklart spenderas med min älskade! Vi fick äcklig mat i skolan idag och vi har inte gjort speciellt mycket heller. Som tur var så fick vi sluta vid 1 tiden! Nu har jag precis städat klart mitt rum och gjort fint tills ikväll. Senare så ska jag fixa till mig lite och göra i ordning det sista.

Måndag

Hej.
Dagen har varit allmänt jobbig. Det bästa på hela dagen är att jag fått träffat bästaste Ellen!
Idag gjorde vi behandlingar i skolan. Jag gjorde ansiktsbehandling på Ellen och hon gjorde manikyr på mig.
Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag och Anders ska ut och äta middag i Gävle och sen ska vi hem och mysa med film och en massa ljus och gotta!
Eftersom att min blogg är knas så bloggar jag från mobilen istället.


Lördag!

Hej. Jag vet att min blogg är skit tråkig just nu, men det är fortfarande strul med den så jag orkar inte skriva! Vill ha sol och värme nu. Orkar inte sätta på mig en tjock vinterjacka för att ändå gå ut och frysa! Igår så kollade jag och Anders på film med Moa och Danne. Sen åkte vi hem till mig och la oss på soffan och kollade på flickan som lekte med elden, båda somnade och vaknade halv 4 då vi gick ner och la oss. Anders kommer snart hit och hämtar mig, vi ska till Valbo!

Fredag!

Hej. Har inte blivit mycket bloggande den här veckan. I tisdags så var jag in till sjukhuset och fick en till tid till igår. Så igår så låg jag på sjukhuset i 8 timmar. Idag så var jag hemma för vi hade bara idrott och jag får ju inte vare med på den på 4 veckor så jag kunde sova ut. Har precis skickat in en massa skolarbeten, så det känns skönt. Ikväll så ska jag hem till Anders och äta sen får vi se vad vi hittar på.

Söndag!

Hej. Det är något fel på min blogg och har varit det rätt så länge jag kan endast ladda upp en bild i ett inlägg. Helgen har varit lugn och mysig för det mesta. I fredags lagade jag och Anders taco paj till oss och Ellen och Daniel, sen åkte vi in till Gävle och kollade på bio. Synd bara att stämningen blev som den blev och att det blev sura miner! Filmen var i alla fall bra och maten var god så kvällen var bra ändå! Igår så kollade jag på tv med pappa och vi käkade kebabrulle och åt godis, det var faktiskt mysigt! Nu sitter jag och väntar på att Anders ska ringa så att vi kan träffas och kanske åka till Gävle och hälsa på min mamma!

Fredag!

Hej. Snart kommer Ellen och Anders hit. Vi ska laga middag lite senare också kommer Daniel och äter med oss också. Vi ska laga taco paj och sen ska vi på bio. Vi ska se "en gång i Phuket", det ska bli mysigt faktiskt! Har precis klätt på mig och fixat mig lite och nu ska jag gå upp och städa lite.

RSS 2.0