Tisdag.

Hej. Dagen har bestått av tv, vila och Valbo med Anders. Lära köpa skor och lite andra saker jag hittade. Här på kvällskvisten har jag mest tagit det lugnt och kollat på tv. Är ju fortfarande så fruktansvärt trött efter operationen, är förkyld och har infalmmation blodådran där jag hade kanylen! Imorgon ska jag iallafall till skolan, är trött på att bara ligga hemma och vila. Nu ska jag kolla på film och sen äntligen få sova. Föresten så kan jag ligga på ena sidan nu, framsteg!

Lördag.

Hej. Mår rent ut sagt piss idag. Är förkyld, har knappt sovit något inatt och mår illa! Men känner att det sakta blir bättre. Ska snart gå upp och duscha och sen klä på mig och fixa mig. Vet inte vad som händer ikväll, kanske bio annars blir det imorgon. Vet bara att jag ska träffa Anders och att han måste massera min rygg, den är helt paj efter att få utstå soffläge på nätterna och inte blir det bättre av att man bara kan ligga på rygg.

Fredag!

Hej. Sitter för första gången på den här veckan i mitt rum. Tänkte att jag skulle göra ett försök att duscha innnan jag visar mig ute. Ser ut som jag har 5 kg smör i håret osv.. Min rygg börjar att ta stryk nu eftersom att jag bara kan ligga på rygg och sova, kan inte ens ligga på sidan! + att mina smärtstillande tabletter gör så att jag spyr, tur är väl den att jag inte har så ont så jag behöver ta dom. Har varit utan dom i två dagar nu och det funkar bra! Har inte vågat ta av och kollat där jag har blivit opererad än. Vågar inte se såret och om jag är blå haha! Nu ska jag ta mig upp till duschen och sen fixa till mig lite så gott det går.

Hemma!

Hej. Pappa kom till Bollnäs vid fyra, kirurgen kom försent så vi fick vänta as länge. Vi pratade om nästa operation osv. Bilresan hem gick bra, var helt snurrig av medicinen.. Anders var hit en sväng igår kväll också, fick en present av han! Nu ligger jag och kollar på tv.


Tisdag

Hej! Operationen gick bra. Hade inte alls så ont som jag trodde ha skulle ha när ja vaknade. Låg på en 8 så fick smärtstillande och spydde,efter drygt två timmar fick jag komma till mitt rum. Sov mesta dels och fick smärtstillande ibland. Sen var det dags att prova resa sig upp för att kissa. Vart yr, svettig och spydde. Natten har varit sådär, jag har vaknat hela tiden av att varit kissnödig osv. Idag ska jag träffa kirurgen och senare åka hem!


Operationsdag!

Nu ligger jag under kniven eller har gjort det! Jag hoppas att allt kommer/går bra.
Uppdaterar så fort jag får ork och lust!

På sjukhuset

Hej. Bilfärden hit var inte så rolig, jag vart åksjuk så vi lära stanna. Har precis fått en kanyl och dom tog nytt blodprov för det jag tog på hälsocentralen hade försvunnit. Fick precis en morfin tablett och lite andra saker. Runt 1 tiden så ska jag opereras.


Söndag!

Hej.
Åkte som sagt till mina släktingar i fredags och kom hem på lördag kväll.
Imorgon är det operationsdag, jag är inte så värst nervös mest spänd på hur allt kommer bli och kännas. Har nyss städat, packat väskan och ska sen innan jag gå och lägga mig tvätta mig med descutan och bädda rent. Måste gå upp 04.30 för att hinna duscha, vi ska hämta mamma kl 05.30.
Nu ska jag kika lite på tv.
KISS


Jag och min kusins underbara barn Silje!

Fredag!

Hej.
Har varit till hälsocentralen för att ta dom sista proverna imför min peration som äger rum på måndag. Nu har jag precis fixat mig och packat min väska. Jag, pappa och Anders ska åka upp till mina kusiner idag i Hälsingland för att min kusins barn fyller år imorgon. Vi ska åka så fort pappa kommer hem.
Nu ska jag kolla på tv.
KISS



Måndag!

Hej.
Har precis klätt på mig och sminkat mig. Har fått lite ont i halsen, får inte vara sjuk nu när det bara är en vekca kvar tills min operation. Men jag har nyss ätit en apelsin och halstablett och nu ska jag upp och gurgla saltvatten och se om det hjälper.
Och inget av mina somkort fungerar idag så ingen kan få tag på mig, kul!!!
Ellen är hemma nu också, ska till skolan sen och träffa henne.
KISS



Söndag!

Hej.
Gårdagen var väl inte den bästa. Var som sagt på fest med Jossan och Karoline, iskallt i lokalen och allmänt tråkigt hade vi tre!!
Idag gick jag upp kl 10 och sen runt 11 drog jag och pappa till Valbo. Vi köpte present till min kusins barn som fyller år på lördag också köpte pappa nya telefoner till oss. Jag fick en vit iphone 4s, jag är så lycklig! Fick även ett genomskinligt skydd som inte är så fint. Köpte även en hår ring som är super snygg i guld.
Nu ska jag kika på tv.
KISS


Tack snälla pappa!

Lördag!

Hej.
Veckan var varit jätte bra och jag är nästan helt fri från min förkyldning!
Har precis fixat mig och ska gå upp och äta vofflor, sen kl 20.30 skjutsar Anders mig och Josefin till hammarby på fest. Pappa skulle hämta oss inatt, så söt som han är.
Imorgon på förmiddagen så ska jag och pappa åka in till Valbo för att kika på nya telefoner, båda två behöver en ny!
Hoppas att alla får en jätte bra lördags kväll för det kommer iallafall jag att ha!!!
KISS


Kör på min nya vita skjorta, tights, sotad make up, silvriga smycken och Jeffrey Campbell skor!

Måndag!

Hej.
Gick upp nio imorse bara för att vakna i tid för en gångs skull. Har legat framför tvn hela dagen. När pappa kom hem så gjorde han pannkakor till mig. Anders var precis här och sa god natt.
Nu tänkte jag ta och kolla på film och sova så jag orkar upp till skolan imorgon!
KISS



Söndag!

Hej.
Helgen har varit lugn. Har varit med Anders hela helgen, vi har typ bara kikat film och myst + skjutsat lite folk!
Imorgon är det prick två veckor kvar innan jag ska opereras. Jag är så nervös, men allt kommer troligtvis att gå bra. Ska till hälsocentralen imorgon och ta lite prover inför min operation, jag har ingen aning om vad det är för prover men skulle gissa på att de är blod osv.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film.
KISS



Fredag!

Hej.
Igår kväll så ringde min syster mig och fråga om hon fick sova här, och det fick hon självklart! Vi kollade på skrcäk filmer och åt chips och bara mös.
Idag gick jag upp kvart över 10 för att duscha och fixa mig. Sen åkte jag med Fridas familj till Valbo. Blev bjuden på fick av Fridas mamma också! Köpte iallafall puder, blus, skjorta, svart och guld randig tröja också fick man med ett halsband från bikbok om man handlade över 300:-.
Kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag ställa mig och laga mat till mig och Anders för han komemr väl snart hit. Det blir bacon lindad kycklingfilé med fetaost fyllning med potatisklyftor.
KISS



Onsdag!

Hej.
Börjar bli lite lite bättre i hostan, eller jag inbillar mig det iallafall. Jag får ju inte vara det minsta hostig om jag ska operera mig. Så det gäller att bli frisk nu!
Sitter och fösröker få tag på Anders men han svarar inte. Vill träffa han, men han jobbar hela tiden..
KISS



Tisdag!

Hej.
Dagen har spenderats hemma mesta dels i soffan eftersom att jag hostar som en galning. Men har hunnit med att ringa hälsocentralen för att kolla prov tid, ringt kirurgen, städat, träffat min underbaraste och lagat mat!
Imorgon ska jag nog försöka rensa kläder och möblera lite tror jag, om jag orkar det vill säga.
Nu ska jag lägga mig och kika på film och sen försöka sova.
KISS



Måndag.

Hej.
Somnade kl 6 imorse, låg och gruvade mig för att ljudet på datan var trasigt!
Anders var precis här och kollade vad det var för "fel". Felet var att jag hade råkat sänkt ljudet.. haha jag dör!
Har varit i stort sätt död hela dagen. Gick och och somnade på soffan sen har jag små sovit hela dagen.
Nu ska jag ta och klä på mig lite.
KISS



Kan inte sova!

Kan inte sova och ljudet på datorn har slutat funka!? Fattar inte vad det är för fel, har startat om den två gånger och det funkar iallafall inte.
Aja får ligga i sängen och kika upp i taket tills jag somnar.

Saknar!

Hej.
Ligger i sängen helt ensam och pigg. Jag saknar mitt hjärta jätte mycket, vill ha han här!
Dagen har spenderats mesta dels i sängen också har vi käkat aga burgare.
Nu ska jag kika på one day och käka chips och sen se om jag kan somna.
KISS


Måste ju bara säga att jag är jävligt snygg när jag äter, gapar för fulla muggar för att få in räktoasten i munnen.

2012

Hej.
Gårdagen var super rolig! Började med att Ellen, jag och Anders käka här hemma med pappas kompisar. Vi åt tre rätters, jag vart så jävla mätt.
Sen drog jag och Ellen hem till Erik där det var fest. Vi hade jätte roligt med en massa dans och snackade! Mötte även Frida, Fanny och Henkrik en stund efter 12 slaget. På 12 slaget åkte jag dit Anders var, lära ge han min nyårs kyss.
Nu är min älskling i Egypten med Daniel. Komer inte träffa henne på 2 hela veckor, saknar henne massor! Men jag hoppas och vet att hon kommer ha det så bra där borta!
Nu ska jag klä på mig och troka håret!
KISS



Lite bilder från igår. Kommer mer sen när jag får tid!

RSS 2.0