Lördag!

Hej.
Kom hem från åland runt 5 igår. Fick men mig godis och två små "champange" hem. Vi åt även brunch buffé, så gott!
Kvällen spenderades först på min altan med Anders och en massa ost och kex. Sen gick vi över till grannen och där pimplade man i sig en och en halv flaska vin, trevigt hade vi iallafall!
Har nyss fixat mig och ska åka in till Gävle för att jag och Anders är bjudna på inflyttnings middag hos min syster och hennes kille. Sen blir det utgång men bästa tjejen och några fler.
 
Lite bilder från dom senaste dagarna! Sista bilden är från nyss, ser lite sliten ut men vad gör det om 100 år!

Torsdag

Hej. Gårdagens middag var mysig och god! När vi kom hem gick vi över till grannen och jag blev bjuden på tre glas vin, det blev en jätte bra kväll. Nu ska jag och Anders åka och köpa picknick och sen åka in till Gävle för att kolla på utomhusbio, så mysigt. Har packat i en filt och en tjockleks utfall det blir kallt. Imorgon bitti går jag upp hal sex, bussen till båten går kl sju. Kommer hem på kvällen någon gång.


Shopping!

Klikade precis hem dom här två sakerna från stylebytyra. Halsbandet kostade endast 10kr på rean. Mobilväskan är super bra att ha när jag åker till Rhodos, om man inte orkar ha väska med sig så är det bara att stoppa ner pengar och mobil där!

Onsdag!

Hej.
Nu har jag och Frida bokat resa till Rhodos. En vecka men massa sol och fest! Vi åker om två veckor.
Sitter och kollar på One for the money, efter filmen ska jag duscha och fixa mig. Kl 5 ungefär hämtar Anders mig och sen åker vi till Gävle och käkar middag!
 

Tisdag!

Hej.
Har haft en jätte mysig dag men min älskade syster och bebis magen! VI gick först till banken och sålde fonder, får pengarna på fredag. Sen gick vi och fika och kollade i massa affärer. Köpte två bikinisar till Rhodos och Miranda köpte världes gulligaste typ skor till bebisen och en boddy!
Imorgon blir det middag men älskling på kvällen!
Nu ska jag kolla på Lol. Har bara sett lite i början men nu kollar jag om på den.
 

Tisdag!

Hej.
Har precis duschat. Ska snart börja klä på mig och sminka mig!
Tar bussen till Gävle som går 10.30. Imorgon ska vi boka resan, är så taggad! Sen på kvällen ska jag och Anders gå ut och äta.
 
 

Aj

Hej. Blev lobby idag! As roligt tills jag kom hem och skulle sovs för ett tag sen. Skulle precis gå upp för att dricka vatten då jag fastnar i väsk saken som har på axeln som går att ta bort, fastnar i öglan 2 cm in i foten och sitter fast. Skriker och grinar efter Anders så att han får ta loss mig. Nu har jag bandage på foten och kan inte gå. Och vi som ska till lin kusin som fyllt 30 imorgon, åka 2 timmar dit och 2 timmar hem. Jag kommer inte kunna ha skor. Hej! God natt!


Lördag!

Hej. Gårdagen spenderade jag hos mamma med Miranda, Christoffer och Peter. Vi åt lax och drack vin! Ikväll blir det party. Ska för festa här och sen drar vi ut. Får se om det blir Gävle eller Sandviken!


Fredag!

Hej.
Vaknade för över en timme sen. Har satt på mig träningskläder och ska snart ut och gå. Igår så var jag och Anders på bio, vi såg Cockpit. Den var väl sådär måste jag säga!
Tänkte lägga upp några bilder på lite kläder som jag köpt innan och under sommaren, har bild brist och vet inte var jag ska skriva om så!
 
Linnet och kjolen köpte jag innan sommar lovet. Klänningen köpte jag för någon vecka sen och t-shirten köpte jag för ca en vecka sen!
 

Onsdag!

Hej. Idag har jag varit på Ikea med pappa. Vi köpte lite saker till köket. Anders kom hit och satte upp vår nya lampa och alla handtag på lådorna och luckorna. Det vart super fint! Imorgon vet jag inte alls vad som händer, kanske blir bio men inget planerat!


Tisdag.

Hej. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Fixat lite i köket, ställde in tallrikar och glasen i skåpen. Sen kom Anders och fixade kran osv. Imorgon blir det en tripp till Valbo/Ikea. Nu ska jag hjälpa Anders att flytta in i sitt garage.


Måndag.

Hej.
Mår piss just nu. Magen gör ont, mår illa och hade för ett tag sen hög feber. Pappa proppade i mig en ipren, mår lite bättre iallafall!
Köket är nästan klart. Alla stommar är uppe och nästan alla luckor förutom på fem lådor för dom fick vi tydligen inte, en bänksiva är på och disk hon! Blir kanon fint.
Nu ska Anders hämta mig så ska jag hem till han och sova.
 

Söndag!

Hej.
Kvällen igår började som sagt med två glas vin med pappa på altan sen blev jag upphämtad av Ellen och Daniel, så åkte vi till Erik och förfestade.
Vet inte riktigt vilken tid vi drog till stan men skit samma. Först givk vi till 8an för att grabbarna ville det sen drog vi till lobbys uteservering. Ungefär tjugo i ett mötte jag upp Jennifer, Anna, Louise och Mimmi så gick vi in och dansade. Fick hämtning kl 2 av Anders och då skjutsade vi först hem Jennifer och sen åkte vi till Gävle för att hämta upp pappa och hans kompisar. Var inte hemma förns 4-5 typ. Stannade på Jensas innan vi åkte hem och köpte kebabtallrik!!
 
Så här fräsch såg man ut kl 4 på morgonen... haha hemskt!

Lördag

Hej. Sitter på altan och dricker vin med pappa. Han ska snart åka till Gävle och jag ska hem till Erik med världens bästa Ellen!


Fredag!

Hej. Dom två senaste dagarna har bestått av att riva vårat kök och sen börja sätta upp det nya. Vi kan inte göra så mycket mer nu förns på måndag då rörmokaren har varit och fixat rören. Idag har jag målat taket vitt två gånger! Nu ska jag hem till Anders och mysa.


Lördag

Hej. Var i Västerås igår och hjälpte syrran och hennes kille att flytta till Gävle. Kom hem vid 11 tiden. Duschade och fixade mig direkt och sen cyklade jag iväg till Frida, där var set fest! Kom hem 4 någongång och då somnade jag direkt. Idag har jag sovit nästan hela dagen. Ska hem till Anders och grilla nu.


Torsdag!

Hej.
I tisdags kom min faster, kusin och hennes barn hit. Dom kom med sallad till lunch och sen lekte vi med barnen i lekparken. Senare kom farbröderna och då grillade vi och åt jordgubbar. Idag har jag varit iväg till tandläkaren. Hade en början på ett litet hål så dom borrade och la i plast fyllning. Imorgon åker jag och anser iväg till Västerås och hjälper Miranda och Christoffer och flytta hem tull Gävle!

Måndag!

Hej.
Det har hänt en massa saker dom senaste dagarna. Har badat badtunna, bastat, shoppat, varit på ockelbomarknad, varit ute på krogen, ramlat ner från en trapp och gjort illa mig lite överallt osv.
Var iallafall ut i lördags efter många om och men, hade fruktansvärt ont i magen och mådde illa. Men drog ut på Lobby iallafall.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Men var i Valbo också i lördags och hittade en del på rean. Köpte en klänning, bikiniöverdel, två trosor och en prydnandsak fast den var inte på rean!
 

RSS 2.0