Älskade syster!

Var in på min systers blogg och facebook och hittade den här underbara bilden på henne och hennes fina mage. På bilden är hon i v 40! Tänk att snart är jag moster och min älskade syster blir mamma. Det är så stort! Längtar jätte mycket efter min lilla prins. Älskar dig så mycket och bebis!

Tisdag!

Hej.
Sov riktigt dåligt inatt igen pågrund av att min mage höll på att döda mig, hade lika ont på morgonen så var hemma från skolan. Har legat död på soffan och sovit hela dagen!
Imorgon efter skolan ska vi fika med våran älskade lärare som har slutat. Sen har vi studiedag på torsdag och fredag. Blir att ha mammas och systers hundar i helgen med Frida! På torsdag ska jag shoppa med mamma och Peter. 
Klickade nyss hem tre par skor. Två svarta och ett par blåa! 
 
Lite bilder från Fridas telefon! 

Kan inte sova

Ligger och funderar på en massa som vanligt, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Är det inte den ena så är det det andra jag funderar över.
Just nu ligger jag och tänker på när jag och Frida var på Rhodos, jag saknar den veckan så otroligt mycket. Skulle kunna göra vad som helst för att få åka dit nu och uppleva nya saker och träffa ne massa nytt och spännande folk.
Satt nys och kollade på resa dit tills nästa år, men datum osv har inte ens kommit ut på hemsidorna.
Blir mer och mer deprimerad över hur allt är i Sverige. Man går upp samma tid, äter samma mat, gör samma saker.. Alltid samma. Jag vill att allt ska vara som när man är utomlands. Men det är väl det som är grejen att man ska uppleva saker som man inte är vana vid, det är väl därför man åker utomlands.. Aja bara en massa skit har jag skrivit nu.
Ska upp och minde än 7 timmar. Det känns som om jag aldrig kommer att somna. Magen gör ont och mitt huvud går i 190 på onödiga tankar och kroppen är alldeles för pigg för att ligga ner.
Får göra ett försök med en film så att jag somnar
 


?

Hej.
Min blogg suger, har aldrig ork till att blogga speciellt inte nu.
Helgen har varit lugn för mig, har mest kollat på film och vilat. Är inte helt pigg.. Har ont och en massa annat!
Hoppas att allt som händer kommer gå bra. Vet inte hur många gånger jag har skrivit fel ord eller skrivit något helt knas i det här inlägget, har suddat 1000 gånger!
 

Vill inte!

Hej.
I lördags var jag och Anders på dop. Det vart ett överraskande bröllop också. Jätte roligt. Sen blev det smörgåstårta och fika.
Ligger nu framför TVn och funderar. Alla förväntar sig att jag ska göra på ett vis och välja det "rätta". Men är det inte så att jag ska känna själv och känna att det är rätt beslut? Vad vet jag. Är väl för feg att välja som jag själv känner, eller vet inte ens vad jag känner... Vill inte behöva välja. Känns just nu som jag kommer "ångra" mig hur jag än gör. Äsch allt får bli som det blir.


RSS 2.0