Söndag

Hej.
Helgen började väldigt bra. I fredags åkte jag till mamma och hjälpte henne med att baka smörgåstårtor och fixade till hennes kalas/fest som hon hade på lördag.
På lördag fixade vi ännu mer och sen kom alla gäster. Hade jätte roligt, fast jag hade feber och var yr. Senare på kvällen åkte jag hem till Ellen för att fira henne. Vart sämre och kunde enbart dricka en cider innan pappa fick hämta mig.
Dagen hat varit omtumlande. Känner mig tom på ord, tom på känslor, tom på tårar. Jag önskar att jag kunde vakna upp ur den här mardrömmen.
Älskar alla i min familj så otroligt mycket!


Söndag

Hej.
Helgen har varit lugn och väldigt skön och välbehövlig. Var ju ut i torsdags och firade att det var 100 dagar kvar till studenten.
Idag har jag tränat, lagat fläskfilé gryta med ris och nu kollar jag på film och äter lite chips och lakrits glass!


100 dagars fest

Hej
Har varit och firat 100 dagar till studenten. Ska upp 8 imorgon och ska öppna och stänga min praktik plats. Är inte alls trött nu.
Men måste sova iallfall god natt!


pictures

Kolla vad gullgt Anders hade fixat med förätter på alla hjärtans dag!
Lite bilder från studentkryssningen.
Bilder från fjällen!
Så här glad blev mosters älskling när jag kom hem! Han är så söt så att jag vill äta upp han. <3

Bokat resa!

Hej.
Igår bokade pappa utlandsresa till han och mig. Vi ska åka till Tunisien den 4 maj! Ingen av oss har varit i Tunissen förut så det ska bli spännande, vi tog även all inclusive så får se det är bra mat osv. Det bästa är att man kan dricka hur mycket drinkar man vill!!! Känner att jag verkligen behöver komma iväg och få ta det lugnt, har en inre stress som tar kål på mig snart. Men om 4 veckor får jag komma bort i en vecka och bara njuta!
Ikväll är det 100 dagars festen i Gävle som gäller. Måste ta det lugnt eftersom att jag ska vara själv på min praktik imorgon! Men det blir nog roligt tror jag. Tänk att det bara är 100 dagar kavr, helt sjukt!
 
Vårat hotell som vi ska bo på! 

Måndag

Hej.
Hela förra veckan på sportlovet har varit fantastiskt roligt. Var först på Studentkryssningen och hade så jävla roligt. På torsdag så åkte jag till fjällen med Frida, Emma och Fanny! Vi har åkt längdskidor, vart fast inne för att det var storm ute, ätit, skrattat osv. Vi kom hem sent igår kväll. Det var någon olycka utanför Sveg så vi vart helt fast i världens tråkigaste stad.
När jag väl hade kommit hem och duschat, bäddat och packat upp så ramlar jag och gör illa foten.... Och på kryssningen blev jag knuffad och fick en kille över mig så jag tog emot mig med armbågen i golvet.. Jag har jämt en sån jävla otur.


RSS 2.0