Nytt!

Tänkte lägg upp lite bilder på saker som jag köpt nyligen så att bloggen håller igång!
 
Drömfångaren, armbandet, solglasögonen och ballerina skorna köpte jag på Rhodos. Köpte även plånbok, läderarmband och solglasögon till Anders!
Köpte dom här två linnerna förra veckan!
Fick tröjan och vantarna av Anders i Fredags! 

01.26

Hej.
Igår var jag ut med Ellen, Jossan och Daniel. Vi hade en jätte trevlig kväll!
Idag mådde man som man förtjänar efter 4 tequila på krogen.Blev en mys kväll med älsklingen ikväll, vi kikade på film eller jag somnade.
 
HAHA blev en del bilde rpå bussresan mot Gävle och hem! 

Torsdag!

Hej.
Det här var min sista första skoldag. Helt knas att jag redan går i trean. Åkte till skolan och skrev på två papper och valde kurser sen var vi på något informations möte och sen slutade vi.
Har umgåtts med Anders idag, vi har tagit det lugnt och fixat lite saker.
Nu blir det film!


Tisdag!

Hej.
Det finns ingen lust till bloggning, inte till någonting nästan. Det enda jag tänker på är Rhodos, drömde till och med att jag åkte dit tre gåner på raken inatt. Saknar det så sjukt mycket!! Allt här hemma känns tråkigt och jobbigt. Också börjar man skolan på torsdag..
Idag så har jag hunnit till Valbo en sväng med Anders, jag köpte ett party linne och en tröja/topp. Sen när vi kom hem så beställe älskningen hem en tröja till mig och vantar! Det börjar ju bli riktigt kallt här hemma i Sverige nu.
På fredag blir det iallafall utgång med bästa Ellen, någonting roligt att se farm till iallafall.
 

Vill tillbaka!

Hej.
Kom hem igår runt 5 tiden på morgonen. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tillbaka, vill inte vara här!!!
Nästa sommar ska vi åka två veckor. Frida och jag har haft det så jäkla roligt. Vet inte alls vad jag ska skriva just nu, det känns som att jag är i chock. 
 
don't wake me up.....

Rhodos

Hej.
Nu sitter vi och dricker cola på något café som har gratis wifi!
Det är jätte varmt och skönt här, vi har bara hunnit varit på bargatan två gånger. Igår vart det lite för mycket.


Onsdag!

Hej.
Äntligen är dagen här. Idag åker jag och världens bästa Frida till Rhodos!!! Planet går 18.10 ikväll. Dom hämtar upp mig här runt 2 tiden.
Innan vi far till Arlanda så ska vi stanna och käka i Uppsala! Min väska väger bly, men lyckades bära upp den för trappen.


Tisdag!

Hej. Imorgon vid den här tiden så sitter jag och Frida på väg till Rhodos. Kom nyss ut ur duschen och nyss plockat brynen. Idag har jag hunnit bakat kladdkakemuffins och nästan packat klart väskan. Imorgon ska jag gå upp 10 och duscha och sen packa i sminket, plattång, hårfön och lite små saker. Vi åker ifrån Sandviken runt 2 tiden! Ikväll ska jag bara mysa med Anders!


Söndag!

Hej. Har varit i Gävle och firat mammas kille Peter och hans bror. Fick tårta och en massa annat gott fika. Efter set så köpte vi Max och åt hos mamma och Peter. Sen har jag bara varit med Anders i hans garage tills typ för någon timme sedan. Hans bil gick sönder inatt!! Han har hittat felet och ska köpa grejer och fixa det imorgon. Nu ligger jag i sängen och äter fil och Müsli, ska strax läsa ut Elsas värld för tredje gången. Har packar lite idag också. Resväskan är nästan full och är inte alla klar, har packat om två gånger och tagit ut 6 plagg... Får ta tag i det imorgon.


Lördag

Hej. Gårdagen spenderade jag hemma hos Anders kompis Johan med en massa folk. Vi avslutade kvällen på 8an och sen Donken. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men det visar väl sig. Imorgon ska vi iallafall fira mammas kille Peter och sen ska syrran fixa mina naglar!


RSS 2.0